Hrvatska policija
screenshoot/Twitter
Hrvatska policija

screenshoot/Twitter

Foto: screenshoot/Twitter

 

* Mladić (23) je preminuo usled davljenja hranom

* Bio je na rođendanu svog druga

* Pacijent je dovezen mrtav i najverovatnije je izdahnuo tokom transporta

Dvadesettrogodišnji mladić S.R. iz Buzekare, sela u istočnom delu Brčko distrikta, sinoć je preminuo, najverovatnije usled davljenja hranom. Kako je potvrdilo nekoliko očevidaca, društvo se okupilo na proslavi rođendana zajedničkog prijatelja u tom selu, gde je na trpezi služena jagnjetina, prenosi RTV HIT.

Pročitajte još:

– U jednom trenutku naš drug je zabacio glavu unazad i počeo da dobija plavu boju po licu i vratu. Mislili smo da mu je pozlilo i izneli smo ga izvan prostorije te ga položili na bok. Neko mu je izvadio jezik i on je počeo da diše, ali je ubrzo ponovo došlo do komplikacija, te smo pozvali hitnu pomoć – ispričao je jedan od očevidaca koji nije želio da se otkriva njegov identitet.

Za ono što je Mile učinio devojčici (13) saznala prvo porodica, istog momenta doneli odluku

AUTOR: Srpskainfo/ Alo.rs/ B. P. DATUM I VREME: 17.09.2019. 19:46 Bila je prisebna Nasilje, batine, silovanje, mučenje,, Foto: Shutterstock, ilustracija Monstrum Mile V. iz Kotor Varoša osuđen je juče u Okružnom sudu u Banjaluci na 5 godina zatvora zbog pokušaja obljube nad tada 12-ogodišnjom devojčicom.

Kako je potvrđeno iz Urgentnog centra Opšte bolnice Brčko pacijent je dovezen mrtav i najverovatnije je izdahnuo tokom transporta. Šef Operativno-komunikacionog centra u brčanskoj Policiji Halid Emkić potvrdio je da je policija obaveštena o ovom slučaju.

– S obzirom da je nastupila smrt, policija preduzima neophodne mere i radnje kako bi utvrdila sve okolnosti ovog događaja. Za sada ne mogu potvrditi da li će biti rađena obdukcija – rekao je Emkić Hit televiziji.

BONUS VIDEO: Požar u Minhenu pred meč Bajerna i Zvezde - vatrogasci