CRNOGORCI TRLJAJU RUKE! Ponovo će moći da PELJEŠE TURISTE, pronašli su rupu u zakonu!

Turistička inspekcija ne može da kazni zakupce koji naplaćuju plažni mobilijar nakon 17 sati, jer to nije zakonom predviđeno, a iz Inspekcije savetuju turistima da pre nego uđu na plažu provere na informativnim tablama da li je istaknuta informacija o ograničenom naplaćivanju ležaljki i suncobrana.

Budva
Budva, Foto: Tanjug/ Cmilja Vitorović

Koordinatorka inspekcije za Budvu Angelina Međedović rekla je da je posebno bitno za kupače da vide do kad radi plaža, što nije istaknuto i nije istaknuto da li se naplaćuje plažni mobilijar čitav dan ili ima ograničenje, prenosi RTCG.

"Ako ima obaveštenja znači da se preporuka poštuje, ako nema znači da se naplaćuje čitav dan, odnosno celi dan dok radi kupalište", kazala je Međedović.

I zakupci kažu da su zbunjeni oko ograničenja vremna za naplatu ležaljki.

U HRVATSKOJ BUKNUO RAT KATOLIČKA CRKVA OPLELA PO KOLINDI: "Gospođo vi ste duhovno plitka žena, koja je zastranila u veri!" Lavina krenula posle izjave šta predsednica radi u slobodno vreme!

"Još nije određeno definitivno da ne treba da naplaćujemo mobilijar posle 15 sati, pa mi kao privatnici možemo da određujemo da produžimo posle tog vremena", kaže menadžer jedne od plaža Fiip Marković, koji objašnjava da im odgovara naplata posle 15 sati, jer im se dešava da imaju problema sa posetiocima koji ostaju i do ponoći i ostavljaju velike količine smeća.

BONUS VIDEO:

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Novosadjanin
  27/07/2019 - 21:15
  Nije problem rupa u zakonu nego rupa u glavama onih koji uopšte idu u Crnu Goru. Meni da daju sve za DŽ ne bih išao kod smr**ova.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi