Grčka policija
Tanjug/AP
Grčka policija

Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

Na području Skradinskog buka u Nacionalnom parku "Krka", danas su nastradale dve osobe iz zasad još neutvrđenih razloga. Nakon dojave posetilaca Parka, odmah su obaveštene nadležne službe, izvestili su iz NP Krka, prenela je "Slobodna Dalmacija".

Hrvat Mario odbio da slavi "Oluju", Srbi ga danima gledali kao heroja, a sad nam se svima ISMEJAO PRAVO U LICE!

AUTOR: Alo.rs/ Blic/ M. I. DATUM I VREME: 09.08.2019. 08:51 Dok Mihaljevića ovih dana slave protivnici vojne akcije "Oluja" sa obe strane Drine, postoje i oni koji se sećaju njegovih "ranih radova".

U toku je istraga PU šibensko-kninske na terenu kako bi se utvrdile okolnosti nesrećnog događaja te identitet stradalih. Direktorka JU "NP Krka" u svoje lično ime i u ime Ustanove, izražava duboko saučešće porodici i prijateljima.

U Kninu i Rijeci novi grafiti protiv Srba

AUTOR: ALO.rs/Portal novosti/A.M. DATUM I VREME: 09.08.2019. 14:09 Novi napad iz mržnje Hrvatska policija, Foto: Printscreen * U riječkom naselju Gornja Vežica ispisana je poruka Srbima * U Erveniku kod Knina ispisano slovo U * Grafiti protiv Srba U riječkom naselju Gornja Vežica ispisana je poruka "U proljeće kad procvate vrba radit ćemo paprikaš od Srba".

Nekoliko kilometara dalje nalazi se srpski srednjevekovni manastir Krka.

BONUS VIDEO: HORDER NA ZVEZDARI! Zatrpao dvorište đubretom, tu kolje golubove, dere zečeve i besi kokoške