Droga
MUP
droga

MUP Republike Srbije

Kako se nezvanično saznaje, sumnja se da je ona pomagala osumnjičenima da drogu prebace u Hrvatsku i to drugim, okolnim putevima, a ne preko samog graničnog prelaza, prenose "Nezavisne".

U akciji kodnog naziva "Tebra" na teritoriji Hrvatske i Bosne i Hercegovine zaplenjeno je ukupno 500 kilograma droge skank.

 

Simon de Karić

Alo!/Masanori Jošida

 

U Hrvatskoj je uhapšeno ukupno 20 osoba, deset u Zagrebu, šest u Splitu, dvoje na Rabu i dvoje na Korčuli. Prema nezvaničnim informacijama, pojedini uhapšeni se sumnjiče, pored ostalog, za paljenje automobila, premlaćivanje i dilovanje droge.

Među uhapšenima je Ðorđe Vuletić Ðoko, inače bivši policajac, pripadnik knežijske grupe kome se sudilo u slučaju kriminalnih organizacija.

S njim je uhapšen Tomislav Sablja s kojim je bio uhapšen i pre tri godine, zbog pokušaja krađe automobila. Uhapšen je i njegov akvokat Andrej Ilić, koji je poznat kao advokat jednog od osumnjičenih na suđenju ubicama Ive Pukanića.

U toku je istraga o tome da li su osumnjičeni povezani sa paljenjem vozila Krešimira Antolića, bivšeg policajca i sadašnjeg šefa za bezbednost Dinama.

PROČITAJTE JOŠ: