Sunita Hindić-Bošnjaković
screenshoot/Facebook
Sunita Hindić-Bošnjaković

screenshoot/Facebook

Sunita Hindić-Bošnjaković, Foto: screenshoot/Facebook

* Bivša mis Hercegovine Sunita Hindić-Bošnjaković se sumnjiči da je ubila biznismena

* Zločin se dogodio prošlog petka oko 7:15 u ugostiteljskom objektu Vila Ivanković u naselju Buna kod Mostara

* Ona je istražiteljima rekla kako nije nameravala ubiti Ivankovića, da ne zna zbog čega je to učinila jer "se samo malo igrala pištoljem"

Naime, bivša mis Hercegovine Sunita Hindić-Bošnjaković se sumnjiči da je Ivakovića ubila prošlog petka oko 7:15 u ugostiteljskom objektu Vila Ivanković u naselju Buna kod Mostara.

Pročitajte još:

Sunita je došla do ugostiteljskog objekta Vila Ivanković, čiji je vlasnik Nino Ivanković dok se u on njemu nalazio. Ušavši u sobu u kojoj je bio 55-godišnji Ivanković, prvo se s njim verbalno sukobila.

U jednom trenutku, sa namerom da ga usmrti, ispalila je jedan hitac u njegovom pravcu. Od ispaljenog hica i zadobivene prostrelne rane je oštećenik Nino Ivanković obilno iskrvario, a zbog iskrvarenja je i preminuo na licu mesta.

Ranije se pisalo da je misica Ivankovića ustrijelila u leđa, no tužitelji ne spominju mjesto ranjavanja.

Osumnjičena je Sunita neposredno nakon toga napustila lice mesta, a isto tako utvrđeno je da je često menjala adrese stanovanja, odnosno da je boravila na više adresa.

Sunita Bošnjaković

Screenshoot Facebook

Foto: Screenshoot Facebook

Usprkos povredi osumnjičena je u vrlo kratkom razmaku uspela pobeći čak do Bugojna, da bi nakon prijave policiji bila odvedena u JU Bolnicu Travnik, gde joj je ukazana pomoć lekara.

Zbog okolnosti koje ukazuju na to da bi puštanjem osumnjičene na slobodu postojala opasnost od njenog bega, Županijski sud Mostar je ocenio da je sasvim utemeljeno i opravdano određivanje pritvora osumnjičenoj.

Županijsko tužiteljstvo HNŽ/K Mostar u suradnji s MUP-om HNŽ/K Mostar nastavlja s poduzimanjem istražnih radnji u ovom predmetu u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti pod kojima je počinjeno ovo kazneno delo, stoji u još saopštenju Županijskog tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije.

Sunita Bošnjaković

Screenshoot Facebook

Foto: Screenshoot Facebook

Iz policijskih krugova bliskih istrazi, ona je istražiteljima rekla kako nije nameravala ubiti Ivankovića, da ne zna zbog čega je to učinila jer "se samo malo igrala pištoljem".

Nakon što je shvatila da je Ivanković ubijen, kazala je da je skočila s trećeg sprata motela, i to ravno u reku Bunu, pri čemu je polomila obe noge. No, policija je našla neke rupe u njenoj priči o skoku s trećeg sprata. Prema preliminarnim rezultatima istrage, Hindić-Bošnjaković, kada se odlučila na beg, najverojatnije je skočila sa zida uz Villu, gde su nađeni njene štikle i tragovi krvi.

Ovo je brutalno ubijena praunuka poznatog političara! Rekla da ide s drugaricom na kafu, a onda se desio užas! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 07.10.2019. 18:04 Nakon što je iz Tužilaštva Zapadnohercegovačkog kantona potvrđeno da je Lana Bijedić (19), čije je telo sinoć izvučeno iz reke Studenčice u Studencu kod Ljubuškog, ubijena, u Mostaru su zavladali šok i neverica.

U noći koja je prethodila ubistvu s njom i Ivankovićem u motelu je, piše Haber, bio i A. Š., od ranije poznat policiji, kojem je ona u jednom trenutku ušla u sobu. No, on ju je, izbacio iz sobe. Što se u međuvremenu dogodilo između nje i Ivankovića, nije poznato, ali je ona oko šest ujutro pozvala taksi i u mostarskom prigradskom naselju Ilići se predomislila, kazavši taksisti da je vrati nazad.

Sat poslije sused je čuo pucanj, a Hindić-Bošnjaković je ponovo pozvala taksi i odvezla se do Turbeta kod Travnika, gde se preksinoć u 20 sati predala policiji.

Bonus video

Taksisti napali građane!