Šuma
Tanjug/ Jaroslav Pap
Šuma

Tanjug/ Jaroslav Pap

Šuma, Foto: Tanjug/ Jaroslav Pap

Maloletni M. K. (15) danas je u prepodnevnim satima izgubio život sečući drva motornom testerom u mestu Očijevačka Luka u blizini Martin Broda potvrđeno iz Policijske uprave Drvar.

Nesrećenog dečaka roditelji dovezli u Dom zdravlja Drvar, ali je nažalost podlegao povredama koje je zadobio na vratu. Kako se saznaje telo je preuzelo pogrebno preduzeće iz Bihaća te će se raditi obdukcija.

Pročitajte još:

Iz operativnog centra MUP USK na čijoj teritoriji se desio tragičan slučaj kazali su da je u toku uviđaj. Potvrdili su da je 15-godišnjak podlegao povredama kako im je javljeno iz Doma zdravlja Drvar, prenosi Srpskainfo.

Brod počeo da tone! Hrvati zapomagali, vikali, kukali! Nisu ni slutili ko će im dojuriti u pomoć!

AUTOR: Alo/Tanjug/V.M. DATUM I VREME: 23.08.2019. 17:06 Sve se odvijalo munjevitom brzinom. Katamaran, Foto: Youtube/Printscreen U Splitskim vratima između Šolte i Brača, danas se dogodila havarija manjeg broda, a posadu su spasili strani državljani koji su se nalazili nedaleko od nesreće na katamaranu "Blondi 2".

Iz operativnog centra MUP USK, dodali su da je maloletnik sa ocem i dedom sekao drva na obližnjoj livadi u Očijevačkoj Luci te da je na lice mesta upućena patrola. Naveli su da je to područje odsečeno od sveta jer nema ni signala za mobilnih uređaja.

Nakon uviđaja i obdukcije biće više informacija.

BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari!