Zoran Zaev
Tanjug/AP
Zoran Zaev

Tanjug/AP

Zoran Zaev, Foto: Tanjug/AP

Niko u Makedoniji nije toliko naivan da ne veruje da kriminalni um, kakav je Zoran Zaev, nije umešan u najveću kriminalnu aferu od kada je ova država postala nezavisna.

- Dok god je pomilovani kriminalac Zoran Zaev na vlasti, u Makedoniji neće biti pravde - saopštila je partija VMRO-DPMNE, a prenosi list Republika.

U saopštenju se dodaje da od osobe kojoj je tri puta progledano kroz prste za ozbiljne zločine ne može se ni očekivati da uvede vladavinu prava.

Pročitajte još:

 

- Zoran Zaev je na čelu ove krimilalne hobotnice! Strani mediji su pustili u javnost audio snimke koji jasno dokazuju da Boki 13 uzima milione reketa u ime specijalnog tužioca Katice Janeve. Čitava javnost govori o ulozi tužioca u ovom slučaju, ulogama Kiki, Friki, Šeki i svih drugih, a tužilaštvo se oglušuje o sve ove optužbe - ističe ova partija u saopštenju.

Boki 13

Printscreen

Boki 13, Foto: Printscreen

Čelnici ove partije, kako prenosi makedonski portal Republika, naglašavaju da je Ruskovska uspred najveće kriminalne afere u makedonskoj istoriji otišla na odmor.

Dačić odbrusio čoveku koji hoće da SRUŠI TRAMPA! Savetnik Bajdena ČUPA KOSU!

AUTOR: Sputnik; D.K. DATUM I VREME: 08.08.2019. 18:46 Šef srpske diplomatije Ivica Dačić odbacio je kritike savetnika nekadašnjeg američkog potpredsednika Džozefa Bajdena Majkla Karpentera, koji je sinoć optužio Dačića da planira da se meša u unutrašnju politiku Amerike. Ivica Dačić, Foto: Printscreen/Pink „A kad Jevreji glasaju za Trampa, to nije mešanje?

 

- Takvo neozbiljno pronašanje od strane tužilaštva je sramotno. Omiljena tužiteljka Zorana Zaeva ubeđuje makedonsku javnost već mesec dana da je Boki 13 reketirao širom zemlje sam - dodaju u ovoj stranci.

Ističu još i da je nemoguće da je on to radio bez podrške najviših državnih struktura i podrške Katice Janeve.

Ova stranka ističe u saopštenju da neko mora da snosi odgovornost za ovaj skandal, i zaključuje da ukoliko tužilaštvo ne postupi pravilno, biće saučesnik u zločinima Zorana Zaeva.

Bonus video

Munjeviti start i izlazak srpskih tenkista