Policija
Alo!/Marko Metlaš
Policija

Alo!/Marko Metlaš

Policija, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Jedan policajac je poginuo, a njegov mlađi kolega je sa teškim povredama završio na skopskoj klinici kada se u njih sa svojim „mercedesom“ zakucao pijani vozač iz Kumanova.

Pročitajte još:

Bežeći sa mesta nesreće, pijani vozač „mercedesa“ je udario u „škodu“ i povredio još troje ljudi. Na kraju je nakon tumbanja i sam bio povređen.

Prema saopštenju policije, u nedelju, 45 minuta nakon ponoći, na regionalnom putu Kumanovo – Sveti Nikola u Severnoj Makedoniji, u blizini raskrsnice sa naseljem Ajdučka Češma, „mercedes“ sa kumanovskim registarskim oznakama koji je vozio S. J. (40) udario je u policijskog službenika V. C. (37) i kandidata za policijskog službenika A.M. (25), koji su bili na dužnosti.

Policajac V. C. je poginuo na samom mestu, dok je njegov mlađi kolega A. M. sa teškim telesnim povredama prebačen u kompleks klinika „Majka Tereza“ u Skoplju.

Preporučujemo još:

Svestan šta je učinio, S. J. je „mercedesom“ pobegao sa mesta nesreće, ali je jureći na putu Kumanovo – Sveti Nikola udario u „škodu“ u kojoj su se nalazile tri osobe. Od siline udara, vozač „škode“ N. P. (34) i suvozač D. J. (42) su bili teško povređeni, dok je treći saputnik A. J. (52) prošao sa nešto lakšim povredama. Vozač „škode“ je zbog težine povreda bio prebačen u kompleks klinika „Majka Tereza“ u Skoplje, a dvojica saputnika u bolnicu u Kumanovo.

Pijani vozač „mercedesa“ S. J. je toliko brzo vozio da je nakon udara u „škodu“ njegovo vozilo i dalje nastavilo da se kreće, da bi se na kraju prevrnulo.

S. J. je zadobio telesne povrede i prebačen je u bolnicu u Kumanovo, a protiv njega će tokom dana biti podneta krivična prijava.