Tuča, Pula
Youtube Printscreen
Tuča, Pula

Youtube Printscreen

Tuča, Pula, Foto: Youtube Printscreen

*Mladići imaju do 25 godina, penzioner 77

*Tuči prethodio verbalni sukob

*Kada je starac zaspao, vratili su se maskirani

 

Na Danteovom trgu u Puli trojica maskirnih napadača brutalno su nasrnuli i pretukli 77-godišnjeg penzionera koji je sedio na terasi kafića, jer je radio kao čuvar inventara.

Pročitajte još:

Kako saznaju hrvatski mediji od vlasnika kafića Rona Biterija, troje mladića u dobi do 25 godina ujutro u šest sati došli su do kafića gde su se nalazile hrvatska i istarska zastava, koje su tamo ostale od prošlog leta kad je bilo Svetsko fudbalsko prvenstvo.

Počeli su da čupaju zastave, ali im je penzioner rekao da odu i da ne uništavaju inventar. Potom su mladići verbalno napali penzionera da bi potom napustili terasu kafića.

Nakon što su otišli zaspao je na terasi, a mladići su se vratili s maskama na licu i počeli da udaraju nesrećnog čoveka dok je još spavao. Udarali su ga palicama i gađali sa stolicom. Napadnuti čovek je počeo da trči u pravcu pošte gde su ga uhvatili i nastavili da ga udaraju. Nadzorne kamere uhvatile su napadače na delu.

Čovek je završio u bolnici sa težim povredama.

Čovek je završio u bolnici na odeljenju traumatologije s težim povredama – slomljena su mu tri rebra, na slepoočnici ima kvržicu, natečen mu je bubreg i slomljena mu je ruka.

- Ovo je strašno, jako sam uzrujan, ne znam šta da kažem - rekao je potreseni Biteri za Index.

BONUS VIDEO: Bili smo u "karton sitiju" ispod Pančevačkog mosta