Pucnjava u Sarajevu
Foto: Youtube/printscreen/Al Jaz
Pucnjava u Sarajevu

Foto: Youtube/printscreen/Al Jaz

Sarajevo , Foto: Foto: Youtube/printscreen/Al Jaz

Kupio pivo

Izvor blizak istrazi otkrio je da su komšije prekjuče oko 17 sati čule najmanje 15 hitaca te da su prvo mislile da je reč o šenlučenju ili petardama, što nije neobično za ovo doba godine, kad se proslavljaju brojni praznici. Tada je Kemal T. zapravo, presudio Braci, koji je, kako su ispričale komšije, bio u ljubavnoj vezi s Amelom M. što su vešto krili sve do kobnog susreta.

- Kemo je obično radio uveče i tada ga nije bilo kod kuće. Zašto se vratio, to niko ne zna, ali ih je zatekao i uradio to što je uradio - kaže komšija bračnog para.

Interesantno je da je Braco, iako ne pije, neposredno pre zločina svratio u lokalnu prodavnicu i kupio tri piva i cigarete, nakon čega se, najverovatnije, uputio ka ljubavnici. Kemal T. shvativši šta je uradio, skovao je pakleni plan te je supruzi rekao da sve insceniraju kao da je reč o samoubistvu.

PROČITAJ JOŠ:

Zločin koji se dogodio oko 17 sati, prijavili su nekoliko sati posle. Izvor navodi da je veštaku medicinske struke upravo protok vremena pokazao da je smrt nastupila ranije, nakon čega je klupko počelo da se odmotava. Detalji svirepog zločina šokirali su i najiskusnije istražitelje.

"Iskusnim inspektorima, naravno, bilo je čudno što bi neko došao u tuđu kuću da se ubije, ali i to što je ispaljeno više hitaca. Onaj ko hoće da digne ruku na sebe, u 99 posto slučajeva presudi jednim hicem, a ovde je ispaljeno mnogo više", pojašnjava izvor.

Prema nepotvrđenim informacijama, telo ubijenog pronađeno je u hodniku kod vrata, što upućuje na to da je pokušao da se spase begom, ali nije uspeo.

Sve priznali

Suočeni s brojnim dokazima, supružnici su se slomili i sve priznali. Suprug se, prema nezvaničnim informacijama tereti za ubistvo i nedozvoljeno držanje oružja, a supruga za prikrivanje zločina. U toku jučerašnjeg dana obavljen je i pretres kuće, kojem je prisustvovala Amela M. Tom prilikom, navodno su pronađeni automatska puška i pištolj. Iz kojeg je vatrenog oružja usmrćen Braco, pokazaće istraga i veštačenje.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo juče se nisu oglasili o ovom slučaju.

Braco je sa suprugom živeo u takozvanim socijalnim zgradama nedaleko od mesta zločina, dok mu sin sa snajom i decom i ćerka žive u kući prekoputa Kemala T. Svi su, osim maloletne dece njegovog sina, gluvonemi. S druge strane, i supružnici Amela M. i Kemal T. imaju dvoje maloletne dece.

"Eto, uništene su dve porodice. Šta će ta deca bez roditelja, koji su sada u zatvoru? Šta će Bracin sin i deca, koje je izdržavao ovaj vredni čovek? Tuga velika i, eto, zbog gluposti čovek je ostao bez glave", zaključio je sagovornik.

Komentari (5)

zoks

08.01.2019 10:43

Sto ubi coveka pa nije je on silovao nego mu dala dobrovoljno

gojko

08.01.2019 11:53

Lose rjesenje, jeste zaobitno ali nije bilo neke stete, osim sto ces sad peci hljeb u zatvoru.

Krivi Stojko

08.01.2019 13:18

Zanimljivo, em su bosanci, em su policajci ali nisu naseli na samoubistvo sa 15 metaka.

sejdo

08.01.2019 15:05

zbog nikakve stete ubit coveka sad nema ni tebi.

walter

08.01.2019 21:51

Čovjek nije Bosanac, samo živi u Sarajevu a inače je iz Prijepolja (Srbija)...