Mirjana Bojanić
facebook.com/ATV Banja Luka

 

 

* Mirjana Vidaković nestala pre mesec dana

* Umro joj muža, a onda počela vezu sa kumom

* Kum se obesio i prijavio da je ona nestala

Da je Vidakovićeva nestala policiji je prijavio njen kum Miro Bojanić 21. septembra, a koji je posle toga počinio samoubistvo. On je tada rekao policiji da ju je zadnji put video desetak dana ranije. Prema pričama meštana njih dvoje su bili u ljubavnoj vezi, od trenutka kada joj je umro suprug.

Našla leš sa izvađenim organima koji su bili rasuti po stolu! Pored njega je ostavljeno nešto što je još više prestravilo!

Jedna žena poželela je da provede dan u Miljakovačkoj šumi, a tamo je ugledala prizor izmučene zmije od kojeg ju je prošla jeza, i to na stolu. Još više se uznemirila pri pomisli da je taj užas moglo da ugleda i njeno dete.

Mirjanu su u nedelju u blizini ribnjaka u Prnjavoru pronašli lovci iz tog grada, prenose "Nezavisne novine".

Ona je u teškom stanju prevezena u Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske u Banjaluci. U Policijskoj upravi Doboj su potvrdili da je Vidakovićeva pronađena. 

Podsetimo, Miro Bojanić (55) izvršio je početkom oktobra samoubistvo vešanjem u svom porodičnom domaćinstvu u Donjoj Lupljanici, nadomak Dervente, u jeku opsežne potrage za njegovom kumom Mirjanom Vidaković (43), čije je nestanak policiji lično on prijavio.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Bojanić nije ostavio bilo kakav trag kojim bi obrazložio zašto je digao ruku na sebe, nego je tu tajnu odneo u grob. To je nova tajna u ionako zamršenoj "kumovskoj misteriji", tajnovitog nestanka žene, koja je, kako se ispostavilo, bila u ljubavnoj vezi sa svojim kumom Mirom. Iako šokirana saznanjem da je u ljubavnoj vezi sa venčanom kumom, čiji suprug je preminuo u januaru ove godine, Mirova supruga, sa kojom nije imao dece, odvraćala ga je od najave da digne ruku na sebe. Međutim, Miro je izvršio samoubistvo vešanjem.

BONUS VIDEO: Bili smo u "karton sitiju" ispod Pančevačkog mosta