Darko Mijović
Facebook
Darko Mijović

Facebook

Darko Mijović, Foto: Facebook

U jednom stanu u Berlinu jutros je ubijen državljanin Crne Gore, Darko Mijović iz Podgorice, a pored njega navodno je poginula još jedna osoba. Mediji prenose da su još dve osobe teško ranjene. Prema tvrdnjama crnogorskih medija ubijeni su bili pripadnici škaljarskog klana.

Pročitajte još:

Mijović je 28. marta oslobođen optužbi za ubistvo Petrovčanina Nemanje Medina. On i Baranin Vladimir Ulama optuživani su da su 8. jula 2016. godine oteli, a potom ubili Medina.

Viši javni sud u Podgorici oslobodio je u martu optužene Ulamu i Mijovića, a porodica je, nakon izricanja presude, napustila sudnicu uz reči "Je li vam ovo pravda, sram vas bilo", pišu crnogorski mediji.

Podsetimo, Ulama i Mijović su se prema optužnici teretili da su ubili Medina i sahranili ga na nepoznatom mestu.

Darko Mijović

Facebook

Darko Mijović, Foto: Facebook

Optužnicom je bio obuhvaćen i Bogdan Milić, koji se sumnjičio za krivično delo pomoć počiniocu posle izvršenog krivičnog dela.

Prema ranijim tvrdnjama tužilaštva, ubistvo su izveli na podmukao način, jer je Medin odbio da učini nešto što su od njega tražili. Kako se sumnja, oni su 8. jula 2016. namamili Nemanju da dođe u Virpazar.

Ulama i Mijović su optuženi da su Medina povredili, zatim strpali u gepek njegovog belog "reno-megana", odvezli na nepoznato mesto, ubili ga, na za sada nepoznat način i sakrili njegovo telo.

Ulama i Mijović su se sve vreme branili ćutanjem, nisu odgovarali na pitanja.

Telo Nemanje Medina do danas nije pronađeno. Ovo je inače, prvi takav slučaj u Crnoj Gori, da se sudi za ubistvo čoveka čije telo nije nađeno.