ZEMLJO OTVORI SE, IMAMO BLAM GODINE Ovo čak nije ni laž, već apsurd! Kolinda dala izjavu o svojoj deci i napravila lapsus zbog koga joj se cela Hrvatska smeje

Kitarović je u trci za novi mandat boravila u Sinju, gde je odgovorila protivkandidatu Zoranu Milanoviću.

Kolinda Grabar Kitarović
Kolinda Grabar Kitarović, Foto: AP/Darko Bandić

Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović, u sklopu predizborne kampanje za predsedničke izbore, izjavila je da je nedugo posle reintegracije hrvatskog Podunavlja 1998. posetila Vukovar sa svojom decom, prenosi portal Indeks, navodeći da njena deca u to vreme nisu bila ni rođena?!

Kitarović je u trci za novi mandat boravila u Sinju, gde je odgovorila protivkandidatu Zoranu Milanoviću, koji ju je prozvao da kao ministarka u vladi Ive Sanadera nije bila u Vukovaru.

"Kao građanka bila sam u Kninu i u Vukovaru. Netom posle oslobođenja Knina, mislim da je to bilo dva dana nakon oslobođenja Knina, i u Vukovaru nakon završetka mirne reintegracije, odvela sam svoju decu da vide to stratište u Vukovaru, da se to nikada ne ponovi i ja ću i kao građanka uvek odlaziti i u Knin i u Vukovar", poručila je Kolinda.

Mirna reintegracija Podunavlja završila se 1998. godine, navodi Indeks i dodaje da hrvatska predsednica ima dvoje dece koja tada nisu bila ni rođena.

Njena ćerka Katarina rođena je 2001. godine, a sin Luka 2003. godine.

Kolinda Grabar Kitarović
Kolinda Grabar Kitarović, Foto: Tanjug/ Dimitrije Goll

 

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi