"IMAO JE 100 NAJLEPŠIH ŽENA, ČIST JE KAO SUZA" Ovako je ubijeni otac vođe škaljarskog klana branio svog sina na suđenju!

On je večeras ubijen u Kotoru, u sačekuši u naselju Dobrota.

Veselin Vukotić
Veselin Vukotić, Foto: Alo!/Vladimir Marković

- Nije što je moj, ali je čist kao suza! Voli lijep život, lijepu garderobu, a u životu je dosad imao najmanje 100 najljepših žena! - rekao je na svom izvornom ijekavskom govoru Vesko Vukotić, otac Kotoranina Jovana Jovice Vukotića (38), za koga se spekuliše da je vođa škaljarskog klana.

Otac Jovice Vukotića je to rekao ispred zgrade Drugog opštinskog suda u Beogradu, u kojem se njegovom sinu sudi za posedovanje lažnog pasoša.

- Ovo je smejurija od pravosuđa! Moj sin nije imao nijednu krivičnu prijavu u Srbiji, a sada mu nezakonito ovde sude - rekao je Vukotić kratko ispred suda.

On je večeras ubijen u Kotoru, u sačekuši u naselju Dobrota.

Kako saznajemo, Vukotića je muškarac sa kačketom sačekao ispred apartmana "Vukotić" u Dobroti i u njega oko 20:45 ispalio nekoliko hitaca, nakon čega je pobegao.

Vukotić je preminuo u bolnici.

Jovica Vukotić se nalazi u beogradskom zatvoru gde je osuđen na 15 meseci zatvora zbog falsifikovanja isprava, a njegov Igor brat je u bekstvu.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi