Braco sa Srebrnjaka
Printscreen youtube
Braco sa Srebrnjaka

Printscreen youtube

Braco sa Srebrnjaka, Foto: Printscreen youtube

* Najpoznatiji hrvatski iscelitelj Josip Grbavac zvani Braco sa Srebrnjaka za tri minuta zaradio 7.000 evra

* U austriji se okupio veliki broj žena iz Hrvatske i Poljske

* Gledao ih par minuta i otišao

Najpoznatiji hrvatski iscelitelj Josip Grbavac zvani Braco sa Srebrnjaka upisao se u istoriju kao čovek kome je trebalo tačno tri minuta i 47 sekundi da zaradi 7.000 evra.

Prošlog vikenda u gradiću Vosendorf pored Beča okupile su se žene iz Austrije, Hrvatske i Poljske većinom starosti oko 50 godina, da bi uživo videle iselitelja "Bracu sa Srebrnjaka". Neke su plakale, drhtale, a neke umalo onesvestile, preneli su austrijski mediji reportažu sa ovog neobičnog gostovanja.

Mačke mogu isceliti teške bolesti, privući novac i bogatsvo, ali postoji samo jedan način!

AUTOR: Atma.hr/I. P. M. DATUM I VREME: 15.02.2019. 10:52 Mačka je životinja s pozitivnom aurom. Crna mačka Crno mače, Foto: Profi Mačka uzima pod svoje, ne samo vlasnika, nego celu porodicu s kojom živi, dom i okolinu. Nemojte da vam smeta kad se mačka samo trlja o vas.

 

Naime, popularni Braco je za samo tri minuta i 47 sekundi koliko je proveo na pozornici i zauvek posle toga napustio gradić pored Beča zaradio 7.000 evra.

PROČITAJTE JOŠ:

 

"O čemu je u tim trenucima razmišljao, niko ne zna - sarkastično pišu austrijski  mediji. Austrijski mediji navode da Braco putuje samo po pozivu, odnosno prihvata ona mesta na kojima zna da će se okupiti puno ljudi. Ima seanse diljem svijeta - od Rusije i SAD-a pa sve do Australije. Dan kad je njegov pogled emitovan na videozidovima u Njujorku navodno je ušao u istoriju kao dan u kome nije registrovan ni jedan zločin, piše bečki Der Standard.

Cijena ulaznice za događaj pored Beča bila je 10 ecra, a ukupno ih je za sedam seansi prodano 711. Braco je za jedan dan tako zaradio 7110 evra. Osim toga, mnogi su kupovali i njegove knjige, DVD-e i nakit.

 

BONUS VIDEO: Policijski helikopteri nadleću Novi Beograd i Batajnicu