Ajda
screenshoot/Facebook
Ajda

screenshoot/Facebook

Foto: screenshoot/Facebook

“Pokušavali smo da dobijemo dete, Denis me prebio na mrtvo ime, samo se kockao i drogirao”, rekla je ona.

Kocka i droga

Ona je navela da je Denis kockao i drogirao se te da je svoj život pokušao srediti kada su počeli da žive zajedno, a njegova majka, koja radi za UN, sredila mu je posao u Africi.

“Denis je pozajmljivao novac i sve gubio kockajući. Ostala sam s njim da bi mu pomogla da izađe iz tog pakla. Digla sam kredit, jer su ga ganjali kamatari. Pokušavali smo i da dobijemo dete, pa sam digla kredit za vantelesnu oplodnju. Denis je pre nego što će se za stalno vratiti u Sarajevo napravio prestup u Africi i bile su velike šanse da će izgubiti posao. Kad smo radili vantelesnu oplodnju, otišli smo u Budvu i tamo me prebio na mrtvo ime”, opisivala je Ajla život s Denisom.

Prema njenim rečima, u Budvi je Denis založio pasoš u kockarnici, jer je izgubio sav novac. Kazala je da ju je Denis i pre tri godine brutalno pretukao te da je posle njegovog odlaska u Afriku i saznala da je vara s izvesnom Marijom, zbog čega je zatražila razvod.

PROČITAJ JOŠ:

“Insistirao je da čuvam kuću i auto, jer će mu ga kriminalci zapaliti. Pre nego što će doći, pokupila sam stvari i otišla kod svoje majke. Svaki kontakt koji smo imali bio je u vezi sa obećanjem da će platiti rate kredita, ali on to nije učinio. Tražila sam od njega da uzme svoje stvari, ali on je tražio spojler od auta koji mu je trebao. Insistirao je da sazna sa kim se zabavljam i s kim izlazim”, kazala je Sadiković.

Upravo je taj spojler bio razlog zbog kojeg su se Ajla i Denis sastali 24. jula u kafiću, kada je došlo do svađe i pucnjave.

Kad su došli na Merhemića trg, Ajla je ubacila spojler u gepek njegovog auta. Denis je pio celu noć i oteo joj je ključeve od “renoa”, jer je shvatio da je došla autom svoje kolegice, a ne nekog momka.

Pucnjava u Sarajevu

Foto: Youtube/printscreen/Al Jaz

Pucnjava u Sarajevu , Foto: Foto: Youtube/printscreen/Al Jaz

“U kafiću je pio pivo. Tražio je moj mobilni telefon i nisam htela da mu dam, a onda mi je oteo torbu i počeo da pretražuje. Rekao mi je ‘Da li to nosiš pištolj’, a ja sam rekla da uvek nosim. On je rekao da i on ima. Oteo mi je ključeve od auta i rekao da ide da traži telefon u vozilu. Optuživao me je da nešto krijem i da sam zato telefon ostavila u autu”, pojasnila je Sadiković.

Kada su izašli iz kafića i krenuli prema njenom autu, za nju je tada nastao pakao. Otvorio je suvozačeva vrata ugurao ju je u vozilo i počeo je da je tuče nogama po licu i da je šutira.

“Jako me udario po licu, oduzela mi se noga, zateturala sam se. Rekao je da će me ubiti i da će mi ubiti majku i nestao u pravcu mosta. Mislila sam da će neko pozvati policiju, a on je samo nestao – ispričala je Ajla.

Otrčala je tada do svog auta na parkingu i taman kad je htela da sedne u retrovizoru je ugledala Denisa kako trči prema njoj. Kada se desnom rukom uhvatio za leđa, Ajla je iz tašne izvukla svoje oružje.

Policija, rotacija

Shutterstock

Policija, rotacija, Foto: Shutterstock

Zvala policiju

“Mislila sam da ima pištolj i da hoće da me ubije. Držao mi je desnu ruku i nisam uspela da se otrgnem. Krenuo je da me udari, a ja, ne znajući šta mu se nalazi u ruci, zgrčila sam se i čula prasak. Denis je počeo da vrišti: ‘Upucala si me, upucala si me’. Bila sam u šoku, gledala sam u njega da vidim gde je upucan. Naredila sam mu da legne na drugi bok koji nije povređen, ali on se uhvatio rukama za auto i seo”, ispričala je Ajla.

Na kraju, kazala je da je ona pozvala policiju i rekla im šta se dešava i gde se nalaze. Opazila je muškarca kako im se približava s pištoljem, bio je to policajac koji nije bio na dužnosti. Naredio joj je da spusti pištolj i ona je to uradila.

Lazanski u jutarnjem progovorio o izdaji Krajine! U studiju nastao MUK, a onda pomenuo emotivnu vezu SVIMA ZNANOG SRPSKOG POLITIČARA i Kolinde...

AUTOR: Alo.rs/N.M./D.N. DATUM I VREME: 06.08.2019. 12:01 - 06.08.2019. 14:05 Novi ambasador Srbije u Rusiji i vojno-politički analitičar Miroslav Lazanski bio je gost emisije Novo jutro na TV Pink kod voditelja Predraga Sarape. Miroslav Lazanski, Foto: Printscreen Tema emisije bila je zločinačka akcija "Oluja" i besramno slavljenje etničkog čišćenja u Hrvatskoj.

Pozajmljivao novac od kolega

Denis je u aprilu sebi našao drugu devojku. Za nju je Ajla saznala od S.H. kojem je Denis ostao dužan novac.

“Na putu do Konga Denis je prokockao svoju platu. Svaki mesec sam podizala 500 dolara s Denisove plate za njegove troškove, tako da nisam podizala svoju platu. Međutim, tih 500 dolara nije bilo dovoljno da pokrijem njegove dugove. U martu je Denis bio u Sarajevu i posvađao se s majkom i otišao je od kuće. Na transakcijama sam videla da pozajmljuje velike količine novca od kolega. Molila sam ga da dođe kući i da se ne kocka, a on je dolazio samo da se presvuče. Posle svega otišla sam kući kod svoje majke”, izjavila je Ajla.

Pištolj nosila svaki dan

“Ni u jednom momentu nisam imala nameru da ga upucam. Pištolj nosim svaki dan otkako je Denis govorio svojim drugovima kriminalcima da ga nosim i da mi ga treba ukrasti. Želim dodati da mi je žao, namera mi je bila samo da ode, da me pusti. Nisam želela da ga povredim čak ni u momentima kada me tukao”, rekla je Ajla.

Ljubomora i pretnje

Ajla ga je zamolila da joj donese ključ od stana da uzme indeks i da joj da novac za rate kredita, na šta je on pristao. Kritičnog dana ujutro u osam sati ga je pozvala da pita je li spreman da se nađu. Već taj razgovor je za nju bio neugodan. Rekao joj je da zna da je “megan” koji je koristila od nekog njenog frajera, a ona je, da bi dokazala da je auto od njene kolegice, morala slikati kupoprodajni ugovor.

“Uradila sam to jer je bio u mom naselju i zapretio da će zapaliti auto, a kako je nasilna osoba, znala sam da će to i uraditi”, pojasnila je Sadiković.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Cveta

09.08.2019 23:49

Koja sreca sto nije rodila dete sa njim

Ddd

11.08.2019 13:11

Dok god vas budu privlacili takvi mamini i tatini sinovi tako cete prolaziti,zasto je nije privukao neki normalan lik koji bi znao da je postuje i ceni,nego neki mangup sa dobrim autom...