Neum
Profimedia
Neum

Profimedia

Neum, Foto: Profimedia

Bahrudin H. (54) iz Sarajeva popio je strašne batine zato što je hteo da se parkira ispred jednog kafića u Neumu. Kako tvrdi njegova supruga, vlasnik kafića jurio je njenog muža više od 150 metara i sve vreme ga udarao u leđa!

Neobičan incident odigrao se sinoć oko 21 sat naočigled njihove 12-godišnje ćerke.

“Na odmoru smo u Neumu već sedam dana. Bili smo na kupanju s devojčicom od 12 godina. Suprug je želeo da parkira automobil kod jednog kafića. Svratili smo tu da nam ćerkica kupi palačinke. Bahrudin je htio platiti parking. Ušao je kod konobara koji mu je rekao da je to parking za goste. Pitao je konobara “gde je gazda”, a kada se on pojavio pijan na vratima, odmah je bez objašnjenja počeo Bahrudina da udara i psuje mu majku", tvrdi supruga.

Tu nije bio kraj drame.

"Oko 150 metara je išao za kojim suprugom i sve ga udarao u leđa šakama", tvrdi Bahrudinova supruga i dodaje da veruje da je napad na nacionalnoj osnovi.

Ona je lokalnim medijima dostavila i medicinsku dokumentaciju, na kojoj se vidi kako je njen suprug zadobio lakše telesne povrede, i dodala da su lekarski pregled platili 60 KM (oko 30 evra).

Ona kaže da je sve što se desilo velika trauma za njihovu ćerkicu, koja celu noć nakon incidenta nije spavala.

“Strašno! Ćerkica mi se prepala, jer smo posle toga bili u policiji i Domu zdravlja. U policiji su uzeli izjave od Bahrudina i vlasnika nasilnika, dok smo nakon lekarskog pregleda otišli u apoteku i kupili lekove koje su nam prepisali. I on nije spavao celu noć zbog bolova u leđima”, dodaje supruga, koja kaže da će danas porodica napustiti Neum i vratiti se kući.

Da je došlo do fizičkog obračuna potvrdili su i u MUP-u.

- Napravljen je zapisnik, biće podnete prekršajne prijave protiv učesnika - saopštili su iz MUP-a.