Aleksandra Milošević
Nestali.hr

 

Aleksandra Milošević

Nestali.hr

Aleksandra Milošević, Foto: Nestali.hr

Hrvatska policija raspisala je potragu za Aleksandrom Milošević, devojkom rođenom 8. juna 2002. godine, sa prijavljenim prebivalištem u Ulici Jelena Babić 19, u Petrinji i neprijavljenim boravištem u Ulici Marcela Gorupa 17, takođe u Petrinji.

Zaustio nešto sramno, a onda je Ani Brnabić pao mrak na oči! Dobio je odgovor koji će pamtiti dok je živ! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/D.S. DATUM I VREME: 26.08.2019. 17:04 Žestok obračun! Ana Brnabić, Foto: Printscreen * Albanac je prišao premijerki sa skandaloznom majicom. * Premijerka Srbije Ana Brnabić danas je zajedno sa makedonskim kolegom Zoranom Zaevom otvorila integrisani granični prelaza između Srbije i Severne Makedonije * Novinar je prišao Ani Brnabić i pitao o graničnom prelazu, a evo kako mu je premijerka odgovorila Albanac je prišao premijerki sa skandaloznom majicom.

Ona je 23. avgusta u poslepodnevnim satima otišla na trening i tada joj se gubi svaki trag, stoji u obaveštenju PU sisačko-moslavačke tj. na portalu Nestali.hr.

Aleksandra je srednje telesne građe, visoka oko 170 cm, duge crne kose, smeđih očiju, bez vidljivih ličnih znakova, a nije poznato u šta je prilikom nestanka bila obučena.

Pročitajte još:

Kako dosadašnje intenzivne mere traganja nisu rezultirale pronalaskom Aleksandre Milošević, nadležni apeluju na građane da se jave putem elektronske pošte na nestali@nestali.hr, ili obaveste najbližu policijsku stanicu ukoliko imaju nekih saznanja o tome gde se nalazi nestala devojka.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina