Vešala Vešanje Samoubistvo
Profimedia
Vešala Vešanje Samoubistvo

Profimedia

Ilustracjia: Profimedia

Meštani Vukotića kod Zenice obavijeni su tugom nakon što su danas popodne u obližnjoj šumi pronašli telo Sakiba Gulamića (53) i to svega nekoliko stotina metara od njegove porodične kuće u kojoj je živeo sa suprugom i troje maloletne djece.

Prema rečima komšija, očajni Gulamić na samoubistvo se odlučio zbog bede, budući da nije radio niti je imao bilo kakvih primanja.

- Beda ga je naterala da izvrši samoubistvo vešanjem. Imao je troje dece. U kući niko nije radio i nisu imali nikakvih primanja. Njegov maloletni sin pokušavao je nešto zaraditi čuvajući ovce po selu - ispričao je za Televiziju Zenica Safet Gulamić.

On je uputio apel svim dobrim ljudima da pomognu ovoj porodici, koja sada preživljava najteže trenutke.

Sakib je prvobitno izašao iz porodične kuće u selu Vukotići oko jedan sat iza ponoći i od tada mu se izgubio svaki trag. Njegovo beživotno telo, danas popodne, pronašle su komšije koje su ostale u šoku.

Komentari (6)

Сале

14.07.2017 21:43

Е сад им је решио све проблеме,како су људи глупа створења,животиње се боре за своје младе до краја а овакви немају мозга низашта!

Nataša

15.07.2017 05:34

@Сале - Kako god, užasno ti je (najblaže rečeno) neprimeren komentar. Čovek koji izvršava samoubistvo iz beznađa, sigurno pre toga ne "pametuje" hladnokrvno i bez uplitanja emocija, kao što to na pr. činiš ti dok kuckaš komentare. Uostalom, da nizak nivo inteligencije ima neke veze sa tim, ne bi se samoubili onoliki velikani iz raznih oblasti, na svim delovima sveta i kroz čitavu istoriju. A od tebe sigurno pametniji. Ko zna, možda tu dečicu na žalost tek sada neko i pogleda... Tužno. Moje im saučešće.

Tuga

14.07.2017 23:06

i nesreca po biv. Jugoslaviji, samo tako! Em sirotinja em siročici!

Петар

15.07.2017 00:57

то је та обећања демократија и бољи живот..

ddd

15.07.2017 08:32

Pretuzno. A mnogo bede jos ima a toliko malo se pise i prica o tome. Novine preplavljene o ugodnom zivotu starleta a o ovakvom zivotu se pise samo kada se desi neko ubitstvo

arijadna

15.07.2017 13:43

Strasno, nadam se da ce da pomognu nekako toj deci bar.