Zlostavljanje, silovanje, nasilje
Shutterstock
Zlostavljanje, silovanje, nasilje

Shutterstock

Zlostavljanje i nasilje, Foto: Shutterstock

* Devojčica je dete razvedenih roditelja

* Otac zlostavljao ćerku

* Detetove fotografije ali i samu ćerku nudio preko interneta

Kako pišu hrvatski mediji, devojčica je dete razvedenih roditelja. Kada je tokom vikenda dolazila kod oca, on bi je fotografirao i fotografije je čuvao u računaru. Nakon toga je nudio ćerku na internetu.

Kada bi slao sliku svoju ćerke, uz nju bi se nalazila i poruka: "Ako je želiš, dogovorićemo se".

 Za sada je poznato da je otac u ranim četrdesetim godinama, a da njegova ćerka ima 15 godina. Sve se odvijalo u jednom mestu na istoku Hrvatske.

Pročitajte još:

Iz policije i Opštinskog državnog tužilaštva rekli su da rade na slučaju, koji je u međuvremenu preuzelo Županijsko državno tužilaštvo za mlade. Ali kako je reč o osetljivom predmetu u kojem je žrtva dete, detalje ne žele niti smeju iznositi.

Otac i ćerka ne žive zajedno. Nakon rastave ona je ostala da živi kod majke, a ocu je dolazila vikendima ili tokom praznika.

Nasilje, batine, silovanje, mučenje,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Otac, inače profesor u jednoj školi, iskorišćavao je trenutke kad je provodio vreme sa devojčicom kako bi je fotografisao. Fotografije je čuvao na računaru, da bi ih nakon odabira slao poznanicima ili ljudima za koje je mislio da bi mogli biti zainteresovani.

Na sreću, niko nije odgovorio, a neko od potencijalnih klijenata ga je i prijavio policiji. Prema nezvaničnim informacijama, na računaru su istražitelji pronašli dovoljno fotografija i dokaza da pokrenu istragu.

Pobednik je promenio i ime! Evo ko je i na koji način doneo odluku o najvećem simbolu Beograda!

Priča o tome kako je Pobednik teškom mukom "izborio" svoje mesto u srpskoj prestonici, kako je prvobitno trebalo da stoji na Terazijama i kako se nije mnogo dopao onovremenoj čaršiji često se prepričava, ali kako je ovaj simbol Beograda zapravo trebalo da je zove mnogo je manje poznato.

Zakon je u ovom slučaju prilično jasan. Ko dete namamljuje, vrbuje ili podstiče na učestovavanje u snimanju dečje pornografije ili ko organizuje ili omogući njeno snimanje, kazniće se kaznom zatvora od jedne do osam godina.

BONUS VIDEO: VUČIĆ ZA ALO RS! Odlazim sa čela stranke!