OPASNA SITUACIJA Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga u samoodbrani upucao!

Nesvakidašnji incident!

Hrvatska specijalna policija
Ilustracija: Ognjen Radošević

Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko 13.15 u mestu Bunjani kod Ivanić Grada dvojica policajca intervenisala su zbog prijetnji i nasilja u porodici, a povodom informacije Centra za socijalnu pomoć.

SMRTONOSNA BOLEST napravila haos u Rumuniji, ne daj bože da se prelije kod nas!

Tamo je zatečen 55-godišnji muškarac koji je, kada je uočio policajce, ušao u kuću i zaključao se, a potom je izašao kroz prozor sa zadnje strane kuće i krenuo da beži.

OVACIJE ZA RUSKINJU Zaharova blista u Guči, Ivica ne skida osmeh sa lica, Palma najveseliji, a za ovo je tražila recept (VIDEO)

Kada su policajci krenuli za njim, počeo je prema njima da maše oštrim predmetom (prema prvim informacijama radi se o hladnom oružju), nakon čega su policajci upotrebili suzavac.

ZA DŽABE, A NISU CRNA GORA I GRČKA Deset dana na ovom mestu košta 230 evra, Srbi hrle tamo celo leto!

55-godišnjak nije prestajao s nasrtajem na policajce te je prema njima bacio oštar predmet koji je imao u jednoj ruci, dok je s drugim predmetom (prema prvim informacijama radi se o nožu) nastavio da nasrće prema policijskim službenicima.

OTKRIVENO ŠTA PIŠE U OPTUŽNICI PROTIV MARJANOVIĆA Bežala je, stigao je Jelenu, strgao joj trenerku, a onda... DETALJI KOJI ĆE VAS NAJEŽITI

Zbog toga je policajac, kako bi sprečio napad na sebe, zapucao iz službenog oružja, te je 55-godišnjak ranjen u nogu. Lekarska pomoć mu se pruža u KB-u Dubrava, navodi zagrebačka policija.

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

Najnovije - Alo.rs