Jakon Kontić uhapšen u stanu u Beogradu
MUP
Jakon Kontić uhapšen u stanu u Beogradu

MUP

 Foto: MUP

 

Policija Severne Makedonije saopštila je da je uhapsila nemačkog državljanina za kojim je raspisana međunarodna Interpolova poternica.

Nemački državljanin, koji je identifikovan samo po svojim inicijalima R.V.L, tereti se da je organizovao prevoz 700 kilograma kokaina iz jedne južnoameričke zemlje u Hamburg, prenosi AP.

Muškarac se, kako se navodi u saopštenju policije, mesecima krio u jednoj kući u skijaškom odmarališku Popova Šapka, oko 60 kilometara zapadno od Skoplja.

Uhapšen najtraženiji Srbin!

AUTOR: Alo.rs/ Telegraf/ M. I. DATUM I VREME: 24.08.2019. 14:18 - 24.08.2019. 14:55 Za njim je bila raspisana crvena Interpolova poternica po nalogu Srbije. hapšenje, Foto: MUP * Marko Đorđević (32), blizak kriminalnom "Klanu Amerika" i osumnjičeni za ubistvo Luke Radulovića, uhapšen je u Kanu na Francuskoj rivijeri * Uhvaćen je zahvaljujući saradnji tima ENFAST (Evropska mreža odbeglih aktivnih timova za pretragu), sačinjenog od agenata iz Italije, Srbije, Slovenije i Francuske.

 

Uhapšen je u zajedničkoj akciji makedonske i nemačke policije, koje su zaplenile pet mobilnih telefona, novac, laptop, nemački pasoš i poljsku vozačku dozvolu.

Pročitajte još:

 

Muškarac se nalazi u pritvoru i trebalo bi da bude predat nemačkim vlastima kada se završi proces izručenja.

Bonus video: Goran Vesić predlaže novi zakon za trotinete