Policija, Uviđaj
Alo!/ Dejan Briza
Policija, Uviđaj

Alo!/ Dejan Briza

Policija, Uviđaj, Foto: Alo!/ Dejan Briza
  • *Posvađali se na tuđem veselju
  • *U njihovom domu došlo do fizičkog nasilja
  • * Morali su da porazgovaraju o svojim problemima

 

Da ljubav na kraju pobeđuje, najbolje svedoči primer bračnog para iz Zenice koji je nakon verbalnog, a potom i fizičkog sukoba i neprospavane noći u ćeliji zeničke policije, odlučio da pređe preko svega, da jedno drugom zaborave šta se desilo i da krenu u nove životne pobede.

Pročitajte još:

Naime, bračni par prethodno je bio na svadbi, gde su se napili. Po dolasku kući, posvađali su se, a došlo je i do međusobne tuče. Zeničanin je ošamario svoju suprugu, koja je na nasilje odgovorila tako što ga je kuhinjskim nožem ubola u rame.

Čuvši buku iz stana pijanih supružnika, komšije su pozvale policiju. Ubrzo je stigla patrola i oboje ih uhapsila.

- Tačno je da je u petak došlo do nasilja u porodici, zbog čega su intervenisali i naši pripadnici. To je sve što vam u ovom momentu možemo reći - potvrdio je dežurni policajac u Operativnom centru MUP ZDK.

Dug razgovor

Nakon što su im stavili lisice na ruke, oni su se nastavili da se svađaju, pa su pred zeničkim policajcima iznosili prljavi veš. Potom su ih razdvojili i odveli na saniranje povreda.

Njihov ponovni susret desio se iste noći u prostorijama za zadržavanje zeničke policije. Alkohol je popuštao, a ćelije supružnika delio je samo zid. Celu noć su razgovarali o svojim problemima.

Odlučili su, kako saznaje Avaz, da pređu jedno drugome preko svega, da zaborave na ono što je bilo i odustanu od mogućnosti da krivično procesuiraju jedno drugo. Srećni i zagrljeni napustili su pritvorske prostorije MUP ZDK, gde je pao i poljubac pomirenja.