Nevreme u Istri
Twitter printscreen
Nevreme u Istri, Foto: Twitter printscreen

Vrlo nestabilno vreme uz česte grmljavinske pljuskove i pijavice sa gradom pogodilo je severno hrvatsko primorje, posebno Rovinj i Poreč, i, prema prvim procenama, načinilo znatnu štetu.

U kampu Mon Perin zabeležena je i tzv. pijavica, koja je takođe pričinila materijalnu štetu, prenosi Hina.

Iznervirano govorila Sarapi kako su Olivera mučili u zatvoru i ko zapravo stoji iza njegovog ubistva!

AUTOR: Alo.rs/D.S. DATUM I VREME: 08.09.2019. 09:34 - 08.09.2019. 09:46 Milena je gost u Jutarnjem programu Milena Ivanović, Foto: Printscreen Milena Ivanović se pojavila kao gost kod Sarape u Jutarnjem programu na televiziji Pink i još jednom progovorila o ubistvu svog supruga Olivera Ivanovića "Ksenija je oduvek bila uz Olivera, i mnogo mi je žao što joj se to dešava.

U Rovinju je od ponoći palo čak 68 mm nove kiše, a u Poreču je palo 50 mm kiše.

"Istarski vatrogasci su samo tokom nedelje uveče i u noći na ponedeljak imali četrdesetak intervencija, a najozbiljnije je bilo na području Rovinja, gde su vatrogasci i komunalne službe, te dežurne ekipe HEP-a intervenisali tridesetak puta, uglavnom zbog srušenih stabala i granja, te ispumpavanja vode iz prostorija", saopštili su iz vatrogasne službe.

Pročitajte još:

Vatrogasci morali da intervenišu i u autokampu Polaris gde su spasili jednu osobu iz kampera, koja je na sreću prošla bez ozleda.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina