Munja avion
Printscreen: Youtube
Munja avion

Printscreen: Youtube

Munja avion, Foto: Printscreen: Youtube

Jedan je trebalo da sleti u 15.50, a drugi u 16.14, ali produžili su prema jugu. Jedan je avion zatim sleteo u Dubrovnik, a drugi je prvo produžio prema jugu, a zatim se neko vreme okretao iznad Brača i Hvara, ali ponovo se uputio prema splitskom aerodromu, kako bi pokušao da sleti.

PROČITAJ JOŠ:

Naposletku je sleteo, a jedna od putnica iz tog aviona ispričala je kako je izgledalo 45 minuta kruženja u avionu oko Splita u velikoj oluji, prenosi zagrebački Jutarnji list.

"Još u polasku je let kasnio, ali kad smo uzleteli sve je bilo normalno. Kad smo došli pred Split počela je avantura. Taman je oluja bila nad aerodromom. Nismo bili u samoj oluji, ali sve se jako treslo i to je trajalo na mahove više od pola sata... Pa osećaj propadanja, kao da se vozimo u vozu smrti. Bilo je strašno! Baš nikome oko mene nije bilo svejedno. Odrasli muškarci su se grčili oko mene", ispričala je ta putnica.

Maske su pale! Iza lika "srpskog oficira" kojeg vrbuje ruski agent krije se velika prevara! (VIDEO)

Video-snimak u kome navodno ruski obaveštajac srpskom oficiru predaje novac star je više godina. Osim toga, kako "Politika" saznaje, osoba za koju se tvrdi da je srpski zvaničnik sa činom oficira, nije pripadnik naših bezbednosnih struktura. Drugim rečima, to je civil koji je najverovatnije trgovao poslovnim podacima.

Nakon haosa i pretrpljenog straha, avion je uspeo da sleti, a pilot je dobio glasan aplauz. "Grozno iskustvo. Mislili smo da ćemo se srušiti", dodala je putnica.

BONUS VIDEO: