Rat u Bosni i Hercegovini
Youtube printscreen
Rat u Bosni i Hercegovini

Youtube printscreen

Rat u Bosni i Hercegovini, Foto: Youtube printscreen

Međunarodni rezidualni mehanizam za krivične sudove odbio je zahtev prvog predsednika Srpske Radovana Karadžića za preispitivanje odluke o odbijanju njegove žalbe na visinu određene kazne.

Pročitajte još:

Predsednik Mehanizma sudija Karmel Ađijus odbio je Karadžićev zahtev za imenovanje žalbenog veća koje bi odlučivalo o njegovom zahtevu za preispitivanje odluke kojom je odbačena njegova žalba na pravosnažnu presudu.

"Dalmacija danas" objavila fotografiju: Ovo je dokaz da dno nije granica (FOTO)

AUTOR: Tanjug/ Alo.rs/ B. P. DATUM I VREME: 02.09.2019. 22:05 - 02.09.2019. 22:14 Nacistički prepis Hrvatska, Zagreb, Foto: Tanjug/ foto HINA/ Admir Buljuba U reci Jadro kod Splita pojavio se kukasti krst. Fotografiju je objavio portal Dalmacija danas, a kako naglašavaju nije poznato ko je, kada i kako kukasti krst ucrtao na dnu reke.

U odluci je navedeno da je registar Suda ranije, takođe odbio Karadžićev predlog da se ovaj zahtev dostavi sudiji Žan-Klodu Antonetiju, uz obrazloženje da je predmet završen, da ne postoji spis i da, shodno tome, nije dostavljen sudiji ili žalbenom veću.

Kolinda usred emisije stisla pesnicu i lupala šakom o sto! "Nikada više nijedan srpski tenk neće ući u Vukovar!"

AUTOR: Alo.rs/Kurir/I.L. DATUM I VREME: 02.09.2019. 08:05 Skandalozno ponašanje hrvatske predsednice! Kolinda Grabar Kitarović, Foto: Twitter printscreen * Kitarović godtovala na javnom servisu * Usred emisije imala skandaloznu gestikulaciju pred kamerama * Udarala pesnicom o sto kad je pričala o Srbiji Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović pokazuje sve više agresije u javnim nastupima, a okidač za zapaljive poruke gotovo po pravilu su joj Srbi i Srbija.

Mehanizam navodi da je registrar svoju odluku zasnovao na "nerazumnom" tumačenju pravilnika i da je tu napravljena greška, ali da to nije uticalo na ispravnost odluke da se Karadžićev zahtev ne prosledi sudiji Antonetiju.

BONUS VIDEO: Goran Vesić predlaže novi zakon za trotinete