N1, logo
N1
N1, logo

N1

Logo N1, Foto: N1

Iz kabineta predsednika Republike Srpske ekipi TV N1 je usmenim putem poručeno da se ne nalazi na spisku, odnosno da nije dobila godišnju akreditaciju za ulazak u Palatu Republike Srpske.

Uredništvo TV N1 blagovremeno je i u skladu sa procedurom poslalo zahteve za godišnje akreditacije, navedeno je na sajtu te televizije.

Pismeni odgovor od nadležne službe u Palati Republike Srpske nikada nije dostavljen, niti je TV N1 obaveštena o mogućim razlozima neuvrštavanja na listu medija akreditovanih za praćenje rada i aktivnosti u sedištu predsednika Republike Srpske.

Takođe, TV N1 skinuta je sa liste mejlova Kabineta predsednika Republike Srpske, čime je ta medijska kuća uskraćena za sve pozive, obaveštenja i saopštenja u vezi sa radom Milorada Dodika.

Ranije je ulazak u Palatu predsednika RS zabranjen bijeljinskoj BN televiziji i dopisnici agencije Beta iz Banjaluke.

Televizija N1 je inače medijski partner američke kompanije Si-En-En (CNN).

Tagovi

Komentari (2)

brat ljubo duhovnik

19.01.2017 01:03

klasican primer diktatora

momazver

19.01.2017 11:49

Vala i ako su. Nisam nešto pristrasan,ali od kada su dobili frekvenciju i počeli emitovanje ISTINA I ČINJENICE,POGOTOVO KAD SU SRBI U PITANJU ZA NJIH NE POSTOJI. NIKAD NISAM ČUO I VIDEO DA SU OBJAVILI BILO ŠTA DOBRO I POZITIVNO O SRBIMA I PRAVOSLAVLJU! Dakle šemu matrice imaju,pa nek pišu ko i do sad. Šta hoće...bez obzira na istinu.