"TAJ SPISAK JE MOGLA DA NAPRAVI MOJA BABA" Nov skandal u Budvi, 12. dan zaredom psihičko zlostavljanje Milovih podanika! (VIDEO)

Rukovodstvu Opštine Budva koje je nova većina smenila i odbornicima DF-a ni ovog jutra, 12.dan zarerdom, nije bilo omogućeno da uđu u zgradu opštine jer "nisu na spisku" koje članovi privatnog onezbeđenja imaju.

Milo Đukanović
Milo Đukanović, Foto: Tanjug

Mijomir Pejović iz Demokrata tražio je da uđe u skupštinsku službu da preda amandman. Krsto Radović je ostao bez odgovara na pitanje ko je naredio da odbornici ne mogu da uđu u SO.

Na istom pitanju insistirao je i izabrani gradonačelnik Budve Marko Carević koji j edodao da je "taj spisak mogla da napravi njegova baba" jer nema pečata i potpisa.

Nešto potom, Carević, odbornik DF Đorđe Vujović, šef kabineta Nikola Jovanović ušli su u zgradu Opštine, ali im obezbeđenje nije dozvolilo da odu na sprat gde je kabinet Nikole Divanovića.

Nakon toga Krsto Radović je okupljenima ispred zgrade opštine poručio da je ovo prvi put u poslednje tri i po godina da zaposleni u Opštini nisu primili svoje plate.

 

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi