Knez Mihajlova
E-stock/Dimitrije Goll
Knez Mihajlova

E-stock/Dimitrije Goll

Knez Mihajlova, Foto: E-stock/Dimitrije Goll

Žurba, gledanje na sat, proveravate jeste li uzeli novčanik, ključeve, mobilni telefon… I onda vas s kraja hodnika prostreli tužan pogled vašeg psa koji zna da vas neće videti idućih 10 sati. Razmišljate koga nazvati – prijatelje, roditelje, baku, možda zamoliti susede – da kroz dan prošetaju vašeg četvoronožnog ljubimca kako ne bi toliko dugo bio sam i tužan.

Pročitajte još:

 

Ipak, nije sve tako crno jer vam u pomoć pristiže Nina i njena usluga za čuvanje i šetanje kućnih ljubimaca "Pets Step". Tridesetogodišnja zagrebačka ljubiteljka životinja pokrenula je pružanje ove usluge jer se i sama našla u istoj situaciji – nije kome imala da ostavi svog nemačkog ovčara Zevsa kad se prvi put zaposlila. U razgovoru s drugim vlasnicima pasa saznala je da nije jedina s tim problemom i tako je nastala ideja.

Osim šetnje i čuvanja, Nina će vašeg ljubimca nahraniti, dati mu lek, odvesti veterinaru, u salon za kupanje i šišanje, odvesti na terapiju, zavisno od toga da li je to neophodno i to već od 30 kuna (nešto manje od 500 dinara), što je cena za koju verujemo da je pristupačna gotovo svima. Iako je prvenstveno fokusirana na pse, među svojim klijentima ima i vlasnike mačaka, zečeva i papagaja jer nijedan kućni ljubimac ne zaslužuje da bude sam ceo dan.

 

Obožavam pse i oni to osete. Svakom psu se pristupa individualno, pa tako omer igre, discipline i postavljanja granica varira zavisno od starosti, temperamentu i karakteru psa. Ipak najveća potvrda u kvaliteti mog posla je kad mi vlasnici daju pohvalu i kažu da su primetili da me psi vole ili kada mi kažu "čuo je kad si otključala ulazna vrata i čeka te".

Veselje i dobrodošlica koju mi pas da, neprocenjivo me usrećuje, a ujedno je smernica da smo na istoj “talasnoj dužini” i da je ljubav uzajamna – izjavila je Nina i dodala kako ju možete kontaktirati putem Fejsbuk stranice "Pets Step".

Komentari (1)

Eleazar

31.10.2018 11:13

Duhovito! Dvadeset radnih dana, za čuvanje psa 10.000,00 dinara, u Srbiji ostaće i vama neki dinar.