Larisa N.
Facebook

 

Larisa N.

Facebook

Larisa N., Foto: Facebook

"Mi smo juče sedeli ispred kuće u dvorištu. Ona je otišle da baci đubre i nije se vratila. Moja sestra nije imala društvene mreže, nije ni izlazila. Potom je mom ocu zazvonio telefon. Bio je to naš prvi komšija koji je rekao "nećeš je više nikada videti" i prekinuo. Strah me da je ne ubije. Odmah smo prijavili policiji, uključili su se inspektori, svi... Raspisana je poternica za njim, za Denisom Mehićem. On ima oko 40 godina, nije ni psihički stabilna osoba. Nikada se nismo zamerili s njim, da nam ovako nešto uradi. Ona ima smao 15 godina, molim se da je živa. Policija je pretresla više lokacija u Tuzli, Banovićim i Lukavcu, ali za sada nema informacija", rekla je kroz suze Emira Nukić.

Iz MUP-a Tuzlanskog kantona je saopšteno da je juče oko 19:40 sati u prostorije PS Lukavac lično pristupio S. N. i prijavio D. M. (36) da je odveo njegovu 15-godišnju ćerku.

"Za 15-godišnjakinjom je raspisana potraga, obavešten je dežurni tužilac, po čijim nalozima postupaju službenici OKP PU Lukavac", saopšteno je iz policije.

Pročitajte još: