"NIJE IH VIDEO, BIO JE MRTAV PIJAN" Nesreća kod Požege: Vozilom naleteo na mladića i devojku! Jaukali od bolova i šoka, a onda...

Stravična nesreća u Grabarju

Hrvatska policija
Hrvatska policija , Foto: Profimedia

U Grabarju su iza ponoći u saobraćajnoj nesreći povređeni 17-godišnji mladić i njegova dve godine starija prijateljica.

 

Njih dvoje su hodali pored puta, koji vodi u središte sela, budući da na tom delu ne postoji pešačka staza.

 

 

Mladić (17) je prema nezvaničnim informacijama iz susednog sela Tominovca i on je pokraj sebe gurao bicikl, a devojka (19) je iz Grabarja i on je hteo da je otprati do kuće. U jednom trenutku iza leđa im je naišao "pasat" požeških registracija. Vozač je, kažu meštani, bio pijan zbog čega najverovatnije nije ni mogao uočiti pešake ispred sebe. U njih dvoje je gotovo čeono udario.

I mladić i devojka su zadobili teške telesne povrede. Imaju višestruke prelome. Zadržani su na bolničkom lečenju, jedno na Odeljenju traumatologije, a drugo je u šok sobi, piše Požega.eu.

 

- Čuli smo šta se dogodilo. To je bilo strašno. Taj nesrećni vozač nije ni znao što je učinio tom dečku i devojci jer je bio prepijan. Oni su bili pri svesti i jaukali od bolova i šoka - kaže nam vidno potresen meštanin Grabarja.

 

Deonica je na tom delu bila zatvorena za saobraćaj sve do završetka uviđaja nakon kojeg će biti poznato više detalja o samoj saobraćajki.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi