Kolinda Grabar Kitarović
AP/Darko Bandić
Kolinda Grabar Kitarović

AP/Darko Bandić

Kolinda Grabar Kitarović, Foto: AP/Darko Bandić

 * Predsednica Hrvatske saopštila da predsednička kampanja nije počela

 * Kolinda Grabar Kitarović ne želi da se sretne sa običnim građanima

 * Nedovoljan broj glasova sa druge strane 

Kabinet hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović saopštio je da zvanična predsednička kampanja nije počela i da nema nikakvog razloga da se ona "suočava sa običnim građanima".

To je saopšteno povodom zahteva predsedničkih kandidata Zorana Milanovića i Miroslava Škore da se javno suoče sa Grabar Kitarović.

Pročitajte još: 

"Ni Milanović ni Škoro još nisu sakupili po 10.000 potpisa, pa prema tome nisu ni zvanični kandidati, niti je kampanja počela. Kad se izbori raspišu, može, pa bar predsednica nikad nije bežala od ljudi i komunikacije pred publikom. Ali, zasad je za nas Zoran Milanović običan građanin, a zašto bi se predsednica Republike sučeljavala sa građaninom Milanovićem. Nema razloga za to", navedeno je iz kabineta.

Kako se dodaje, Milanović nije izneo nikakav program, što je razlog više da se duel ne održi.

"Zato se ovaj njegov ponovljeni potez može samo shvatiti kao luzerski potez, potez očajnika koji nema šta da ponudi, pa poziva na događaj za koji dobro zna da se neće dogoditi dok ne sakupi 10.000 potpisa", ističe se.

Vikend stvoren za uživanje, ali vreme će se promeniti brže nego što smo očekivali! Spremite se!

AUTOR: Tanjug/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 18.10.2019. 08:54 U Srbiji će jutro biti sveže, ponegde sa kratkotrajnom maglom, a tokom dana pretežno sunčano i toplo. Foto: Alo!/ Ana Paunković * Jutro sveže, tokom dana pretežno sunčano i toplo * Jutarnja temperatura od 4 do 12 stepeni, a najviša dnevna od 23 do 27 stepeni * Miholjsko leto potrajaće do 25.

 

Milanović i Škoro pozvali su hrvatski predsednicu na javni duel pred narodom, a Milanović je čak ocenio da se predsednica plaši takvih duela.

BONUS VIDEO: VUČIĆ ZA ALO RS! Odlazim sa čela stranke!

 

Komentari (1)

Nes

18.10.2019 14:41

Cija je ona predsednica , valjda obicnih gradjana , Koji su je birali I Koji su bili dobri dok su glasali za nju. Ona je jedna velika nula.