Crna Gora
Printscreen/ smartraveller.gov.
Crna Gora

Printscreen/ smartraveller.gov.

Crna Gora, Foto: Printscreen/ smartraveller.gov.

Za Crnu Goru od zemalja EU stižu “šamari otrežnjenja” – prvo je Hrvatska saopštila da ne otvara granice prema Crnoj Gori, nakon čega je Holandija savetovala svoje građane da ne idu u Crnu Goru, a sada je odgovor stigao čak iz daleke zemlje Australije.

Premijer Crne Gore Duško Marković juče je saopštio da je Crna Gora otvorila granice prema 131 državi. Kao jedina zemlja u Evropi zvanično bez koronavirusa, podatak bi trebalo da impresionira i “rasplamsa” turistički potencijal Crne Gore. Ipak, vlada Australije, zemlje koja se nalazi na tom spisku Crne Gore, na svom zvaničnom sajtu savetuje svojim građanima da ne idu u Crnu Goru!

Prema jednoj od tačaka navode da u Crnoj Gori postoji opasnost od kriminala i prevara sa kreditnim karticama, a i ističu da uvek držite na vidiku svoju kreditnu karticu. Takođe upozoravaju na ciljane bombaške napade i nasilje oružjem.

Podsećamo, u novom otvaranju granica, Australija se nalazi na spisku “dobrodošlih zemalja”, tj. Crna Gora je otvorila granice za državljane Australije.

Komentari (1)

zagondzija

06.06.2020 13:02

Jadnici jadni zakuvaliste sa srbima more ce vam biti pusto 70%turista je iz Srbije i ja sam bio jedan od njih i vise nikad ali nikad ima jos mora po svetu I JEVTINIJIH I BOLJIH samo mi srbi smo imali vekovne zablude sa crnogorskim primorijem!!!!!!! ?