Zatvorena škola, Los Anđeles
Profimedia
Škola učionica prazna učionica

Profimedia

Ilustracija: Profimedia

Kako je ispričao jedan đak, profesor je odlučio da izbaci učenike iz razreda jer su pričali, a onda je došlo i do fizičkog obračuna.

F.D. je, prema navodima, jednog pretukao pred razredom, a drugog je odvukao u svoj kabinet, u kojem ga je udarao uz povike, vređanja i pretnje.

Učenici imaju 16 godina.

- Učenici su pričali i profesor ih je izbacio sa časa. Jednog je uhvatio za vrat pa udario rukom, a onda i nogom. Drugog učenika je na hodniku odvukao u svoj kabinet. Odgurnuo ga je u sto i udarao rukama - ispričao je tinejdžer.

F.D. kaže da je reagovao tako jer nije imao drugo rešenje. Kaže da sistem ne štiti profesore i da bi opet uradio isto.

- Ja sam odreagovao na način, kad sam ustanovio koji je učenik to uradio, da sam ga gurnuo nogom, da ne kažem, nisam ga povredio. Onda sam ga u kabinetu, nisam ga mlatio, ali sam gurnuo, isto tako drugog učenika. On je pljunuo na sto učenika, pa sam prema obojici primenio isti tretman - rekao je profesor.

Pročitajte još:

Njemu je inače ostala godinu dana do penzije. Tvrdi da je još od jeseni taj razred, inače poznat u celoj školi kao problematičan, pokušavao da smiri razgovorom i drugim pedagoškim metodama, ali da je ovoga puta izgubio kontrolu jer su ga gađali kredom.

- Ja sam to uradio i opet bi to uradio da moram, sram me da sam morao. Mene ne štiti sistem, mene ne štiti uprava škole, direktori su ok, ali sistem nastavnike ne štiti - tvrdi F.D.

Komentari (8)

Kaja

06.12.2018 01:20

Trebao je jos da bije,mora da se zna ko je profesor a ko djak,Bravo,do su se profesori postovali skole au bile normalne,a sada uzas zivi

Naki

06.12.2018 05:56

Olos mali ako ih je istamburao

sac

06.12.2018 06:42

kad dodju kuci, rodirelji jos jedno da ih prebiju, pa da vidis sta je vaspitanje. Mitka je iz raj izasls

zoks

06.12.2018 07:27

Bravo za profesora!!!!

maki

06.12.2018 07:58

mozda nije trebao ali da li treba i nastavnici sa strahom da dolaze na posao...

prcko

06.12.2018 08:47

samo lemaj majstore. bahatu bagru samo tako mozes u red dovesti.

vlajko

06.12.2018 08:48

Podrska za profesora.Nek prvo ti delikventi nauce da cene skolu koju ima taj profesor,onda njegove godine i ostalo po redu.U pravu Je covek SKROZ.

sofija

06.12.2018 10:16

I treba... Danas ja deca su katastrofalna.... Samo bulje u telefone, a kad pricaju samo psovke i uvrede a to sve zato sto ih roditelji vaspitavaju pričom... Bez kazne i tuče, ne kažem da treba decu makljati, ali malo ipak od malena prutić, pa preko guze... Bolji su onda verujte