Milo Đukanović
Facebook/Printscreen
Milo Đukanović

Facebook/Printscreen

Milo Đukanović, Foto: Facebook/Printscreen

Režiser Boris Malagurski postavio je na svom Fejsbuk profilu zanimljivu priču iz Majamija, a upravo se radi o tome šta se dešavalo u restoranu gde je Milo Đukanović slavio Novu godinu.

- Dok je Milo Đukanović slavio Novu godinu u prestižnom restoranu Villa Azzur u Majamiju, jedan Srbin, koji mi je poslao ovu sliku i informaciju, raširio je srpsku zastavu pored njega. Prema njegovom navodu, Milo je bio zgrožen, zvao je policiju i rekao da "mu je život ugrožen i u 00:45 je izveden iz lokala pod jakom pratnjom policije i obezbeđenja." Izvor mi, takođe, prenosi da je Milo i dalje u Majamiju i da su ga pre neki dan neki klinci gađali jajima sa broda. I pticama na grani je jasno da je njegovo vreme prošlo, bravo za srpski inat, bravo svima koji izlaze na proteste širom Balkana za borbu, a Milo će morati da se vrati u Crnu Goru da odgovara za sva zlodela koja je počinio! - napisao je Malagurski priču.

Podsećamo, crnogorski predsednik Milo Đukanović potpisao je 28. decembra Zakon o slobodi veroispovesti ili uverenja i pravnom položaju verskih zajednica.

Ovaj diskriminatorski zakon usvojen je glasovima vladajuće koalicije i SDP-a nakon incidenta u Skupštini Crne Gore.