Zagreb
Shutterstock
Zagreb

Shutterstock

Zagreb, Foto: Shutterstock

Prvi Amazonovi paketi su pre nekoliko dana počeli da pristižu u novi veliki distributivni centar Hrvatske pošte u Velikoj Gorici.

Amazon je sredinom ovog meseca poceo ekskluzivnu saradnju s Hrvatskom poštom na dostavi paketa za hrvatsko tržište, s perspektivom pokrivanja i tržišta susednih zemalja, pre svega Srbije, Bosne i Hercegovine, kao i Crne Gore, piše portal Poslovni.hr.

Da li treba dozvoliti Amazonu ulazak na domaće tržište?

 

O saradnji se još uvek zvanično ne oglašavaju ni iz Hrvatske pošte ni iz Amazona, ali se prve pošiljke iz Velike Gorice već isporučuju naručiocima.

"Ne možemo da otkrivamo imena naših poslovnih partnera, ali da, Hrvatska pošta je partner velikim veb trgovcima odnedavno i očekuje se značajan rast količine pošiljki", rekli su za Indeks iz Hrvatske pošte.

Index podseća na nedavno "neodređeno saopštenje" te kompanije u kojem je rečeno da je Hrvatska pošta "od ove jeseni postala partner nekim većim globalnim veb trgovcima", pri čemu je jedan od preduslova za saradnju bila izgradnja novog distributivnog centra u Velikoj Gorici i strateška pozicija novog sortirnog centra.

Komentari (2)

Goran

24.11.2020 12:37

Krkobabići će ugasiti Amazon!!! Mogu još malo da se šepure po svetu a kada uđu u Srbiju, kraj.

Majkl

24.11.2020 19:49

DA KOMŠIJI CRKNE KRAVA.