MILO NEMA MERU, OVO NAM NI HRVATI NE RADE! Najstrašnije pljunuo na Srbiju zbog Kosova! PALA IZDAJA najgore vrste!

Crnogorski predsednik Milo Đukanović podržao je juče, kako je rekao, obnovu dijaloga Beograda i Prištine u najskorijem roku, kako bi se, kako je kazao, pokazala odgovornost prema regionu i njegovoj evropskoj perspektivi.

Milo Đukanović
Milo Đukanović, Foto: Tanjug/Tanja Valić

Đukanović je to rekao u razgovoru s diplomatskim predstavnikom Prištine u Podgorici Skenderom Durmišijem, kojeg je primio u oproštajnu posetu, istakavši i da će Crna Gora nastojati da bude konstruktivan partner, svesna delikatnosti tog pitanja i njegovog značaja za stabilnost regiona u celini.

 

"Crna Gora pažljivo prati događaje na Kosovu, sa pozicije prijateljskih odnosa suseda, ali i sa željom da problemi koji postoje u regionu dobiju što pre epilog u interesu svih", rekao je Đukanović, saopšteno je iz njegovog kabineta.

 

Ocenio je da stupanje na snagu Sporazuma o granici, otvaranje Razvojnog centra Crnogoraca na Kosovu, kao i imenovanje počasnog konzula, procesi su koji su učvrstili poverenje i unapredili saradnju.

Đukanović je, dodaje se, istakao da će Crna Gora "nastaviti da podržava stabilnost i prosperitet Kosova i njegovu dalju evropsku integraciju".

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi