Zabela zatvor policija
Alo!/Masanori Jošida
Zabela zatvor policija

Alo!/Masanori Jošida

Zabela zatvor policija, Foto: Alo!/Masanori Jošida

* Sekretar Vrhovnog državnog tužilaštva Nenad Vujošević uhapšen je posle sletanja na podgorički aerodrom

* Sumnjiče ga da je deo kriminalne grupe na čijem je čelu predsednik Atlas grupe Duško Knežević

* Vujošević je prošlog petka napustio Crnu Goru dva dana pre objavljivanja prvog audio-snimka o podmićivanju

Sekretar Vrhovnog državnog tužilaštva Nenad Vujošević uhapšen je nešto posle 9 i 30 na podgoričkom aerodromu, pouzdano saznaje TV Vijesti.

Vujoševića sumnjiče da je deo kriminalne grupe na čijem je čelu predsednik Atlas grupe Duško Knežević.

Knežević objavio snimak koji ruši vlast u Podgorici, zbog 800.000 evra beže iz Crne Gore!

AUTOR: Tanjug; D.K. DATUM I VREME: 16.09.2019. 19:54 Duško Knežević, predsednik Atlas grupe, za kojim je Crna Gora raspisala poternicu, objavio je novi snimak, koji navodno dokazuje umešanost vrhovnog državnog tužioca, Ivice Stankovića, u korupciju. Duško Knežević i Milo Đukanović , Foto: privatna arhiva Stanković to negira i kaže da bi Kneževiću na snimku mogli da pozavide svetski reditelji.

 

On je u telefonskim razgovorima sa Kneževićem tvrdio da je podmićivao Vrhovnog tužioca Ivicu Stankovića, koji je to demantovao.

Vujošević je prošlog petka napustio Crnu Goru dva dana pre objavljivanja prvog audio-snimka.

Duško Knežević je u razgovoru kazao je da je podmićivanjem tužilaca omogućio da deo blokiranog novca stranih klijenata u Atlas i IBM- banci bude odblokiran. Najavio je i nove snimke, u kojima se pominje sin Ivice Stankovića.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Knežević je istakao da Tužilaštvo mora istražiti Vrhovnog tužioca.

Da se podsetimo Duško Knežević je objavio početkom nedelje snimak na kojem razgovara sa Nenadom Vujoševićem. Muškarac na snimku tvrdi da se sastao sa Glavnim specijalnim tužiocem, Milivojem Katnićem, i Kneževiću garantuje da će kum predsednika Atlas grupe, Dejan Sekulić, koji je uhapšen u avgustu, biti pušten na slobodu "u ponedeljak".

Knežević je juče saslušan u Londonu određen mu elektronski nadzor i zabranjeno mu je da se približava aerodromima, železničkim stanicama i lukama, ali i zabranjeno kretanje van kuće posle 23 sata.

BONUS VIDEO: Policijski helikopteri nadleću Novi Beograd i Batajnicu