IŽIVLJAVANJE Muškarac pretukao devojku ispred kluba Dorian Gray u Sarajevu, pa dobio batine od najpoznatijeg MMA borca (VIDEO)

Ispred poznatog sarajevskog kluba Dorian Gray pre nekoliko dana nadzorne kamere su zabeležile incident gde muškarac brutalno zlostavlja devojku. Ipak, ekspresno je regovao vlasnik kluba i poznati MMA borac Denis Stojnić.

Muškarac pretukao devojku ispred kluba Dorian Gray u Sarajevu
Muškarac pretukao devojku ispred kluba Dorian Gray u Sarajevu, Foto: Printscreen

Naime, u ranim jutarnjim satima u nedelju na snimku koji se pojavio na internetu jasno se vidi kako devojka napušta noćni klub i užurbano se kreće prema glavnoj ulici. Za njom je istrčao muškarac koji ju je odmah povukao za kosu i počeo da je udara iza parkiranog automobila.

Da bi sprečio brutalno nasilje nad devojkom iz kluba je brzo izašao i vlasnik objekta Denis Stojnić, koji je i najpoznatiji MMA borac u toj državi. Brzom reakcijom je odvojio muškarca od devojke i sa nekoliko udaraca ga je savladao.

Nedugo nakon toga iz objekta su izašli i drugi članovi osoblja koji su razdvojili Stojnića i spomenutog muškarca.

Stojnić je poručio da je reagovao jer nije mogao nemo da posmatra nasilje nad devojkom, a naročito ne ispred svog objekta, poručivši da želi da se svi osećaju sigurno.

"Kada sam video na svom videonadzoru, da ogromni muškarac čak i proporcijama fizički veći od mene, udara žensku osobu zatvorenom pesnicom u glavu, ja sam odmah istrčao i tako reagovao kako bih devojku zaštitio od nasilnika. Savladao sam ga, pa sam sa obezbeđenjem devojku ispratio do taksija, a ona nije htela ovaj slučaj da prijavi policiji. Nažalost u našoj zemlji je sve više zastupljeno nasilje nad ženama, a moja dužnost kao čoveka, građanina, pa tek onda vlasnika objekata je da da se svi u mojim objektima osećaju sigurno, a posebno žene jer su to nečija deca, sestre, majke i slabiji i nežniji su pol”, rekao je Stojnić za Klix.

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Bratislava
  03/01/2019 - 07:46
  Svaka cast hrabrom momku koji je izasao da zastiti devojku. Trebalo bi da je vise ovakvih momaka...
 • Korisnik: Miki
  03/01/2019 - 03:05
  Bravo junace!
 • Korisnik: milos
  02/01/2019 - 22:30
  MMA borac zicka metak...
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi