Podgorica
Profimedia
Podgorica

Profimedia

Podgorica, Foto: Profimedia

Podgorička policija proverava navode prijave da je N.P. (40) iz Podgorice oteo i pretukao petnaestogodišnjeg S.Ž. Incident se dogodio pre četiri dana u mestu Ubli u Podgorici, piše Dan.

Osumnjičeni Podgoričanin je, prema navodima prijave, dečaka S.Ž. nasilno ubacio u svoje vozilo, gde ga je više puta udario. Nakon toga, izbacio ga je ispred kuće iz automobila. Povod incidenta, prema saznanjima Dana, bio je sukob koji je dečak S.Ž. imao sa detetom N.P.

Navodno, osumnjičenom N.P. se sin više puta žalio kako ga S.Ž. maltretira, nakon čega je otac rešio da se umeša u “sukob”.

Očevidac čitavog incidenta bila je rođaka “otetog” dečaka K.Ž, koja je odmah pozvala policiju i prijavila slučaj. Patrola je odmah izašla na lice mesta i pronašla dečaka kojeg je N.P. već bio izbacio iz svog vozila.

Podgoričanin N.P. priveden je u Centar bezbednosti Podgorica, gde je od povodom ovog incidenta uzeta izjava On je negirao navode da je tukao dečaka.

Takođe, saslušan je i S.Ž, koji je pregledan kako bi se utvrdile povrede. Ipak, u nalazu je konstatovano da prilikom incidenta nije zadobio teške povrede.

O prijavi protiv N.P. podgorička policija odmah je upoznala Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici, kako je “oštećena strana” maloletnik, od njega je po posebnoj proceduri uzeta izjava, a tužilac će se nakon pribavljanja svih izjava izjasniti o kvalifikaciji krivičnog dela.

 

 

Komentari (2)

Jeca

17.07.2018 13:13

A zbog cega bi nas naljutio?deca su jako bahata i bezobrazna i verovatno nije prvi put da mu maltretira sina i nije znao kako drugacije da ga nauci pameti da su ga mozda njegovi roditelji vaspitali na vreme do ovoga ne bi ni doslo...

Tigra

17.07.2018 19:19

Naljutice nas ovo nasilje jer u skoli niko ne vodi racuna o deci.Zalosno je ali ovaj otac je morao to da preduzme.Nije on ovo dete oteo jer da je oteo odneo bi ga.On je zapretio bezobrazniku da nauci lekciju.Kada prosvetari,zmure roditelji ih zamenjuju.