Mušica
printskrin youtube
Mušica

printskrin youtube

Mušica, Foto: printskrin youtube

Prizor koji su zatekli bio je jeziv, a kuću su preplavile mušice.

Zagrebačka policija kaže da su u subotu oko 20.30 sati u toj kući pronašli telo zasad nepoznate muške osobe, koje je potom prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku kako bi se obdukcijom utvrdio identitet, ali i tačan uzrok smrti.

- Tokom jučerašnjeg jutra počelo je jako da smrdi. Neopisivi smrad je izlazio iz njegove kuće pa smo zvali policiju koja je vrlo brzo došla. Komšija je bio pokriven jorganom na krevetu. Bio je napuhnut do neprepoznatljivosti. Rojevi mušica su svuda bilim a u kući je čak došlo do strujnog kuršlusa jer su mušice ušle i u utičnice i valjda izazvale kratki spoj, rekle su komšije.

Pročitajte:

 Policijski uviđaj trajao je do kasno sinoć, leš su odneli na patologiju, a iz kuće i dalje jednako smrdi i danas.

- Rečeno nam je da će se obaviti deratizacija, ali kada i ko? Rizik od zaraze je velik, a mačke pokojnog komšije šetaju po našim dvorištima - kaže jedna komšinica.

Drugi komšija se priseća da je Čamazov, kako su zvali pokojnog komšiju, bio u najboljim godinama, ali da ga je alkohol od kojeg se nije odvajao godinama, dokrajčio. Počeo je da pije od kada mu je žena umrla. Zbog tog poroka je čak jednom bio i u zatvoru.

Preporučujemo: