Policija, rotacija
Shutterstock
Policija, rotacija

Shutterstock

Policija, rotacija, Foto: Shutterstock

 

Mevsudin Murtić (24), koji je usred bela dana skočio u smrt sa 17. sprata u zeničkom naselju Blatuši, na očajnički čin odlučio se zbog loše finansijske situacije, tvrde njegove komšije.

Policijska traka mesto zločina ubistvo policija

Alo!/Rajko Ristić

- Verujte, komšije su ga hranile. Na Sudu su sad sakupljali novac za njegovu dženazu. Tužno - govore komšije.

Najteže mu je pala tužba koja je stigla zbog dugova koji su ostali iza njegove majke, tačnije kredita, koje on nije imao odakle da vrati.

Fejsbuk, telefon

AP/Wilfredo Lee

 

 

- Stigla mu je tužba od banke da vrati dug. Navodno je dobio presudu sa Suda, trebalo je da izgubi stan. Policija je u stanu zatekla papir na kojem je uspeo da napiše tri rečenice žalbe. Verovatno ga je to dotuklo, što gubi stan, nije više mogao pa je skočio kroz prozor stana - objasnio je komšija.

Murtić je, kako se saznaje, živeo u stanu sa majkom, koja je, usled teške bolesti, preminula pre dve godine. Otac ih je ostavio saznavši da je njegova majka u drugom stanju.

- Majka mu je radila u Prekršajnom sudu. Nažalost, išla je na hemodijalize, ali je pre dve godine preminula. Imao je polubraću i polusestre, ali nisu bili u kontaktu - tvrde komšije.

Klinički centar srbije

G. Srdanov

 

Budući da je imao svega osam razreda škole, a da je ostao sam, Murtić nije znao kako dalje kroz život. To ga je, govore komšije, ubijalo.

Na zahtev porodice nije rađena obdukcija.

- Obdukcija nije rađena s obzirom na to da nije bilo osnova za sumnju da je počinjeno krivično delo. Telo je predato porodici - kazali su iz Tužilaštva.