Mirjana Bojanić
facebook.com/ATV Banja Luka
Mirjana Bojanić

facebook.com/ATV Banja Luka

Foto: facebook.com/ATV Banja Luka

Podsetimo, za Vidakovićevom je policija tragala od 21. septembra kada je njen kum Miro Bojanić prijavio da je ona nestala.

Pročitajte još:

On je tada u policiji rekao da ju je zadnji put video 11. septembra i da joj se od tada gubi svaki trag.

Prema pričama meštana, njih dvoje su bili u ljubavnoj vezi od početka godine, kada je preminuo njen suprug.

Kako se nezvanično saznaje, policija je ispitivala Bojanića oko toga šta se desilo sa Mirjanom, a on je čak i pao na poligrafskom ispitivanju.

Međutim, ubrzo posle toga on je počinio samoubistvo.

Zvezdarska šuma

Google Street View printskrin

Foto: Google Street View printskrin

Bogićević je ispričao da je zajedno sa kolegama bio u lovu i da su tada u blizini napuštenih ribnjaka u Prnjavoru videli ženu kako sama sedi na šiblju.

– Prišli smo joj i pitali šta radi tu, a ona je rekla da je otišla brati šipak i da se izgubila. Izgledala je baš isrcrpljeno i bila je u lošem psihičkom stanju. Kada nam se predstavila, shvatili smo o kome se radi i pozvali policiju i Hitnu pomoć – ispričao je Bogićević.

Prema njegovim rečima, ona je govorila da je baš gladna i tražila hranu i vode.

– Dali smo joj da pije vode, ali je ona krenula da povraća. Nakon toga smo odlučili da čekamo hitnu. Videlo se da je baš u lošem stanju, ali kako i da ne bude kada je mesec dana jela samo šipke i pila vodu – istakao je Bogićević.

Nakon što je na društvenim mrežema objavio da je pronašao nestalu ženu dobio je mnogo podrške od kolega lovaca, ali i mešana Prnjavoa.

Članovi CIK-a dobili 5.000 evra da glume da su otrovani! Uhvaćeni u bolesnoj akciji čim su izašli iz bolnice!

AUTOR: M. J. - V. N. DATUM I VREME: 21.10.2019. 21:59 Svih dvanaest članova CIK-a u takozvanoj državi Kosovo, koji su navodno otrovani dok su brojali glasove iz centralne Srbije, potpuno su zdravi i kao takvi otpušteni su iz bolnice. Foto: Tanjug * Sve analize pokazale da nijedan član CIK-a nije otrovan * Za pomenuto glumatanje, kako „Alo!"

On je ispričao i da je pre pet-šest godina učestvovao u potrazi za nestalom staricom i da ju je on tada pronašao, ali da je već bila mrtva.

Bonus video

Prepad na teroriste - vežbe na aerodromu u Batajnici