Poginule žene
Facebook printscreen
Poginule žene

Facebook printscreen

Poginule žene, Foto: Facebook printscreen

Četiri žene poginule su juče kada se auto survao u kanjon Miljacke kod tunela Bulozi, na istočnom ulazu u Sarajevo.

Pročitajte još:

Automobil, u kojem su se nalazila tela dve nastradale osobe, izvučen je sinoć iz reke, potvrdila je portparolka Policijske uprave Istočno Sarajevo Vesna Stokanović, prenela je Fena.

Ona je podsetila da su prethodno izvučena još dva beživotna tela dve ženske osobe koje su bile u vozilu u momentu nesreće.

Preporučujemo i ovo:

Četiri žene koje su poginule, radnice su Osnovne škole Kovačići, potvrdila je direktorka škole Nađa Pejak za portal Radiosarajevo.ba.

- Iako svesni da život sa sobom nosi i neprijatna iznenađenja, ipak smo ostali zatečeni današnjom vešću. Nema reči kojima se mogu iskazati žalost i tuga koju osećamo zbog nesreće koja se dogodila i u kojoj su svoje živote izgubile koleginice Mina Kadrić, Almina Ćorović, Lejla Sadiković i Merima Balkić. U jedno smo sigurni - škola je ostala bez uzornih, čestitih radnica, nesebičnih i velikog srca. S velikim bolom i tugom izražavamo najdublje saučešće njihovim porodicama - napisale su radnice OŠ Kovačići na zvaničnoj stranici ove ustanove.

U potrazi i izvlačenju automobila i stradalih osoba učestvovali su pripadnici gorskih službi spasavanja iz Sarajeva i Foče, pripadnici Uprave Civilne zaštite RS-a, MUP-a RS i vatrogasci iz Sarajeva i Pala.

Stokanović je istakla da su svi oni uložili maksimalne napore tokom ove akcije, budući da se radi o veoma nepristupačnom terenu i lošim vremenskim uslovima.

Ova teška saobraćajna nesreća se dogodila kada je automobil skliznuo sa saobraćajnice u reku Miljacku.