Milo Đukanović
AP/ Risto Božović

 

Milo Đukanović

AP/ Risto Božović

Milo Đukanović, Foto: AP/ Risto Božović

Stiglo ga ono od čega je bežao! Milo Đukanović, koji se iz petnih žila trudi da zatre sve srpsko u Crnoj Gori, dobio snajku Srpkinju! Blažo Đukanović (31), jedinac crnogorskog predsednika, venčao se u subotu sa godinu dana mlađom devojkom Milenom Popović na Svetom Stefanu.

Friška snajka crnogorskog predsednika poreklom iz zetskog sela Mahala iz kuće Popovića, koja je srpskog porekla. Međutim, i pored toga što mladini drže do srpstva, na veselju su izostale srpske svadbarske pesme. Milena Popović je rođena u Podgorici, a njen otac nekada je radio u tamošnjoj Poreskoj upravi.

Pred ovom ženom kleče Tači i Haradinaj! Ona upravlja Kosovom direktno iz Amerike, a sada je povukla ofanzivan potez! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/D.S. DATUM I VREME: 20.09.2019. 15:56 - 20.09.2019. 16:01 Neverovatno! Hašim Tači, Foto: Promo * Predsednik tzv. Republike Kosovo Hašim Tači boravi u SAD * Kako se saznaje, Tači je u Ameriku otišao na mala vrata, a glavnu ulogu odigrao je albanski lobi i najmoćnija Albanka i ambasadorka tzv.

Milova snajka ima i sestru Milicu, koja je bila udata za Nikolu Perovića, sina poznatog crnogorskog biznismena Dragana Perovića, vlasnika lanca hotela "Astorija", koji je u kumovskim odnosima sa Đukanovićem.

- Milena je završila Podgoričku gimnaziju i niko ne zna čime se bavi. Iako se priča da su Blažo i ona u višegodišnjoj romansi, to nije tačno. Verovatno se poznaju dugo, kao i u svakoj maloj sredini, ali mislim da su u vezi tek nešto više od godinu dana i da je tu presudnu ulogu odigrala njena sestra Milica - kaže izvor Srpskog telegrafa iz Podgorice.

Milena je, kako se priča u Podgorici, oduvek važila za lepoticu koja je dobro znala šta želi, pa je za momke birala isključivo one sa dubljim džepom. Malo ko želi da upire prstom i otkriva s kim se zabavljala pre mlađanog Đukanovića, ali je udajom za njega ubola džek pot.

Milo Đukanović

AP

Milo Đukanović, Foto: AP

Milena i Blažo venčali su se u Miločerskom parku na istom mestu gde su 2014. brak sklopili Jelena i Novak Đoković. U raskošnom ambijentu hotela "Miločer" sve je prštalo od luksuza, od preskupe dekoracije do menija, za koji su bili zaduženi najpoznatiji svetski kuvari. Gosti su uživali u njeguškoj pršuti, brojnim vrstama skupog sira, morskim plodovima, kavijaru, raznim vrstama mesa kome manu nisu mogli da nađu ni najprobirljiviji gurmani. Sve se zalivalo najskupljim pićem od konjaka do viskija.

KO JE PLATIO SVADBU

Mlada je nosila haljinu poznate kreatorke venčanica Vere Vong od 7.000 evra, mladoženja je takođe nosio skupoceno odelo, a kum mu je bio drug iz detinjstva. Svadba se procenjuje na više stotina hiljada evra i već su počele spekulacije ko je sve to platio. I dok jedni tvrde da je to sintiš za Mila, drugi sumnjaju da je sve to iskeširao vlasnik rizorta na Svetom Stefanu, koji je zauzvrat dobio na korišćenje kompleks na 70 godina, umesto na 30, koliko je bilo dogovoreno.

Svadba, Milena Popović, Blažo Đukanović, Milo Đukanović

Privatna arhiva

Svadba, Milena Popović, Blažo Đukanović, Milo Đukanović, Foto: Privatna arhiva

Svekar lumpovao sa Branom Mićunovićem

I dok je trajalo veselje na Svetom Stefanu, Milo Đukanović se u jeku slavlja sa najbližim prijateljima preselio u hotel "Splendid". Tamo je nastavio da lumpuje na žurki koju je povodom svadbe organizovao Brano Mićunović, koji slovi za kralja crnogorskog podzemlja. Inače, o bezbednosti gostiju brinuli su brojni pripadnici policije, koji su već u subotu rano ujutru pojačali kontrolu tivatskog aerodroma, na koji su sletali privatni avioni i helikopteri sa svatovima. Na samom Svetom Stefanu osim policije u uniformi i civilu bili su i pripadnici ličnog obezbeđenja crnogorskog predsednika, a morem oko ostrva su patrolirali policijski gliseri. Da gosti ne bi "trošili" skupocene cipele od magistralnog puta do hotelskog kompleksa, prevoženi su u specijalnim električnim vozilima.

Brano i Zorana Mićunović

printscreen

Brano i Zorana Mićunović, Foto: printscreen

Bez premijera među gostima

Na slavlju Đukanovića bili su bivši premijer Tajlanda Taksin Šinavatra, koji je pobegao sa Tajlanda i dobio državljanstvo Crne Gore. Veselin Vesko Barović (predsednik KSCG), biznismeni Vuk Rajković i Sava Grbović, bivši gradonačelnik Podgorice Slavoljub Stijepović, Daliborka Pejović, vlasnik hotela "Hilton" u Podgorici, Dejan Savićević (predsednik FSCG), potpredsednik Skupštine Crne Gore Branimir Gvozdenović, potpredsednik crnogorske vlade Zoran Pažin, ministar policije Mevludin Nuhodžić, poslanik Petar Ivanović, biznismeni Danilo Dano Petrović, Gavrilo Pajović, Dragan Brković, Dragan Bokan, pevač Danijel Alibabić... Međutim, na svadbi nije bio crnogorski premijer Duško Marković, što je još jedan dokaz o tihom ratu između premijera i predsednika.

Prija dobila 30.000 evra bakšiša

Aleksandra Prijović

Za dobro raspoloženje gostiju angažovani su najpoznatiji pevači. Slavlje je otvorio Hari Varešanović, ali su ubrzo mikrofon dohvatili narodnjaci i ludilo je moglo da počne.

Aleksandra Prijović

Nenad Vujanović/Alo!

Aleksandra Prijović, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

 

Pročitajte još:

Aco Pejović

Po želji Milove supruge Lidije, pevao je njen omiljeni pevač Aco Pejović, potom Halid Muslimović, dok su na zahtev mladenaca goste zabavljali Milica Pavlović i Brenina snajka Aleksandra Prijović. Iako pevači vole da se hvale basnoslovnim honorarima, ovog puta je to izostalo.

Milo Đukanović, svadba, sin

Privatna arhiva

Milo Đukanović, svadba, sin, Foto: Privatna arhiva

Hari Mata Hari

Priča se da Prija nije htela da uzme honorar, ali je zato samo na bakšišu zaradila 30.000 evra.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina

 

Komentari (3)

Budva

23.09.2019 11:33

Crnogorski premijer je Duško Marković.

stojan

23.09.2019 14:57

milo ja sad nama srbima prika.

Maja

24.09.2019 06:12

Valjda se ozenio srbijankom posto je i on srbin samo crnogorski