Crna Gora, Milo Đukanović, Crnogorci
Tanjug
Crna Gora, Milo Đukanović, Crnogorci

Tanjug

Crna Gora, Milo Đukanović, Crnogorci, Foto: Tanjug

Sramnom odlukom da učestvuje na vežbi "Albanski napor 19" Ministarvo odbrane Crne Gore još jednom je pljunulo na svetlu vojničku tradiciju i oskrnavilo žrtvu hiljada najboljih crnogorskih sinova, koji su u Prvom balkanskom ratu pali za oslobođenje Metohije

Pred ovom ženom kleče Tači i Haradinaj! Ona upravlja Kosovom direktno iz Amerike, a sada je povukla ofanzivan potez! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/D.S. DATUM I VREME: 20.09.2019. 15:56 - 20.09.2019. 16:01 Neverovatno! Hašim Tači, Foto: Promo * Predsednik tzv. Republike Kosovo Hašim Tači boravi u SAD * Kako se saznaje, Tači je u Ameriku otišao na mala vrata, a glavnu ulogu odigrao je albanski lobi i najmoćnija Albanka i ambasadorka tzv.

Vojska Crne Gore potpisala je Tehnički sporazum između država članica NATO saveza da će zajedno sa tzv. Ministarstvom Kosovskih snaga bezbednosti učestovati u vežbi Albanski napor 19 (Albanian effort 19).

- U skladu sa Članom 4b Zakona o upotrebi jedinica Vojske Crne Gore, ministar odbrane odobrio je učešće dva pripadnika Vojske Crne Gore na vežbi Albanski napor 19 (Albanian effort 19) - saopšteno je.

Crna Gora, zastava, zelenaš

Printscreen youtube

Crna Gora, Foto: Printscreen youtube

Svojim brojnim stanjem i oskudnom tehničkom opremljenošću Vojska Crne Gore nema kapaciteta da suštinski doprinese bilo kojoj ozbiljnijoj vojnoj aktivnosti.

SRAMNA INICIJATIVA AMBASADORA TZV. KOSOVA Sa Francuzima se bratime, Srbe upoređuju sa nacistima, a iza svega se krije besraman cilj!

Tako je i sa vojnom vežbom "Albanski napor 19", reagovao je Igor Damjanović, analitičar:

- NATO pakt kao da se rukovodi olimpijskim motom "važno je učestvovati", pa je primorao Ministarstvo odbrane Crne Gore da na vojnu "Albanski napor 19" pošalje 2 vojnika i tako formalno poveća broj zemalja učesnica. Iako učešće crnogorskih vojnika neće predstavljati nikakav materijalni doprinos, ono će uputiti snažnu moralnu poruku Srbiji, da u slučaju eventualnog sukoba na Kosovu i Metohiji crnogorska vojska, pa i simbolično stajaće, na suprotnoj strani - istakao je Damjanović i apostrofirao:

Crna Gora, Milo Đukanović, Crnogorci

Tanjug

Crna Gora, Milo Đukanović, Crnogorci, Foto: Tanjug

 

- Sramnom odlukom da učestvuje na vežbi "Albanski napor 19" Ministarvo odbrane Crne Gore još jednom je pljunulo na našu svetlu vojničku tradiciju i oskrnavilo žrtvu hiljada najboljih crnogorskih sinova, koji su u Prvom balkanskom ratu pali za oslobođenje Metohije.

"HOĆEŠ DA SE DODVORIŠ SRBIMA" Češka pokreće akciju o Kosovu koja će rastaviti Evropu, Zeman gura ruku u osinje gnezdo!

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina