Milo Đukanović
EPA/Boris Pejović
Blažo Đukanović

E-STOCK

Blažo Đukanović, Foto: E-STOCK

Predsednik Crne Gore i lider Demokratske partije socijalista Milo Đukanović danas ženi sina jedinca Blaža. Buduća mlada je iz Mahale, iz Zete, od bratstva Popovića koji važe za Srbe.

Venčanje mladenaca koji su u dugogodišnjoj vezi zakazano je u hotelskom kompleksu Sveti Stefan. Đukanoviće, Popoviće i zvanice zabavljaće regionalne muzičke zvezde sa eks-jugoslovenskog prostora.

Političar preminuo u Beogradu nakon duge i teške bolesti!

AUTOR: Tanjug/D.S. DATUM I VREME: 19.09.2019. 16:40 Tužne vesti Koča Pavlović, Foto: Facebook printscreen Poslanik Demokratskog fronta u Skupštini Crne Gore i novinar, Koča Pavlović, umro je na VMA u Beogradu, posle duže i teške bolesti, u četvrtak u 57. godini života. AUTOR: Tanjug/D.S. DATUM I VREME: 16.09.2019.

Mediji u regionu su već spekulisali da mlađi Đukanović namerava da se oženi u stoletnom Miločerskom parku, kojim upravlja kompanija “Adriatic properties“ grčkog biznismena Petrosa Statisa.

Milo Đukanović

AP/Risto Božović

Milo Đukanović, Foto: AP/Risto Božović

  Izvor portala Srpsko ujedinjenje iz redova DPS-a potvrdio je da je Milo Đulkanović vrlo precizno odabrao zvanice za ''svadbu veka'' iz redova te partije.

 ''Đukanović, kao svaki Katunjanin i Crnogorac, emotivno doživljava ovaj trenutak u životu svog naslednika i ništa nije prepustio slučaju'', kaže izvor.

Pročitajte još:

Bonus video: Beograđani su nam otkrili kakav tip žene žele, ne zanima ih domaćica!

 

Komentari (2)

Atila

21.09.2019 10:46

Mala Gospojina a Milo ženi sina. Đuka je veliki vernik, pravoslavac i u duši Srbin. Šalim se.

aco

22.09.2019 01:38

A koji ce ih pop vencati???Onaj kao iz Diznilenda ili Srpski?