Blažo Đukanović
E-STOCK
Blažo Đukanović

E-STOCK

Blažo Đukanović, Foto: E-STOCK

Gala venčanje organizovano je u luksuznom kompleksu na ostrvu Sveti Stefan, a goste su zabavljali pevači iz Srbije i regiona. Pevao je Aco Pejović, koji je, inače, prijatelj sa Đukanovićima, a svojim pesmama im uveličava gotovo sve proslave, njegova kuma Aleksandra Prijović, mlada zvezda Milica Pavlović i Hari Mata Hari.

Pročitajte još:

Naš izvor video je Pavlovićevu kako s svojim bendom nekoliko časovima pred početak svadbe odlazi na probu. Ona, kao i svi pevači koji su nastupali na ovaj svadbi, kako saznaje naš list, morali su da potpišu posebne ugovore o tajnosti u kojima garantuju da neće medijima otkrivati detalje sa svadbe, neće kačiti snimke i slike na društvene mreže i slično. Sličan ugovor morali su da potpišu i svi konobari koji su bili angažovani.

Među 400 gostiju, su bili političari iz vrha države i iz regiona, biznismeni i mnoge druge javne ličnosti.

Milo Đukanović, svadba, sin

Privatna arhiva

Milo Đukanović, svadba, sin, Foto: Privatna arhiva

Za vrhunsku hranu bili su zaduženi najbolji kuvari koji rade u hotelima „Aman rizorta“ u državama širom sveta. Tako su u Crnu Goru došli šefovi kuhinja iz Italije, Grčke, Španije, a služilo se i najskuplje piće...

Milo Đukanović, svadba, sin

Privatna arhiva

Mlada blistala u venčanici, Foto: Privatna arhiva

A najzanimljivije od svega je što je Đukanović, narodski rečeno, prošao za dž!

Milo Đukanović, svadba, sin

Privatna arhiva

Milo Đukanović, svadba, sin, Foto: Privatna arhiva

- Zato što je zakup Svetog Stefana Grcima i Kinezima produžen sa 30 na 70 godina i zato što im je dozvoljena gradnja u šumi oko vile „Miločer“, iako to prvobitno nije bilo predviđeno ugovorom. Tako da su oni finansirali svadbu, pa Đukanović ni evro potrošio nije - kaže naš izvor.

Milova snajka blista u venčanici od 7.000 evra, a u jedan detalj na mladinim grudima gosti ne prestaju da gledaju! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 21.09.2019. 20:51 - 21.09.2019. 21:10 Predsednik Crne Gore i lider Demokratske partije socijalista Milo Đukanović danas ženi sina jedinca Blaža. Foto: AP/Risto Božović * Milo Đukanović ženi sina jedinca Blaža * Mlada je Srpkinja Milena Popović * Milena, koja ne skida osmeh sa lica, nosi venčanicu slavne kreatorke Vere Vang vrednu 7.000 evra Mlada je Milena Popović iz Mahale, Zeta, od bratstva Popovića koji važe za Srbe.

Mladenci su blistali, a Đukanović nije skrivao sreću što je oženio jedinca... Kum je, kako saznajemo, bio Blažov školski drug s kojim se druži ceo život.

Bonus video

Poplava u Kraljice Marije

 

Komentari (2)

mihailo

22.09.2019 08:33

Ako je istina što Alo piše da Milo nije potrošio ni evro za ovakvo venčanje, e to se onda zove KORUPCIJA.

romeo

22.09.2019 10:19

@mihailo - sta se cudis,takvi ljudi (bogati i poznati) zaradjuju na proslavama,ne trose, izguglaj koliko je engleski princ zaradio na svojoj svadbi,to je valjda jedna od bolesti ,kojom nas je dragi Bog pocastio na ovom bolesnom svetu,gde nas je smestio