Milo Đukanović
AP/Risto Božović
Milo Đukanović

AP/Risto Božović

Milo Đukanović, Foto: AP/Risto Božović

Nad Knežević je, kazao je, uveden elektronski nadzor sa ograničenim kretanjem.

Pozivajući se na drugi neimenovani izvor, list piše da je Kneževiću uveden i "policijski čas" i da ne sme da se kreće posle 23 sata.

PROČITAJ JOŠ:

Time je, dodao se, formalno počeo proces ekstradicije Kneževića.

"Obavešten sam da je Knežević saslušan po poternici koju smo raspisali za njim. Velika Britanija je jedna od najrazvijenijih demokratija sveta i ona deluje u skladu sa zakonom. Meni je pravo zadovoljstvo kada sarađujem sa Ujedinjenim Kraljevstvom", rekao je Katnić.

Milivoje Katnić, crnogorski specijalni tužilac

Jutjub printskrin

Milivoje Katnić, crnogorski specijalni tužilac, Foto: Jutjub printskrin

Katnić za Vijesti kaže da je zatraženo da Knežević i njegov pravni tim do narednog ročišta, 17. oktobra, iznesu argumente protiv ekstradicije u pisanoj formi, kao i da predloži sve dokaze na koje ima nameru da se poziva.

Eksplozija u centru Beogradu! Deo grada bio blokiran!

AUTOR: Pink.rs DATUM I VREME: 20.09.2019. 07:57 Laboratorija koja se nalazi u Karnegijevoj ulici je posle eksplozije bila u plamenu. Vatrogasci požar vatra, Foto: Alo!/Ana Paunković Na Tehnološko-metalurškom fakultetu u Karnegijevoj ulici u Beogradu jutros oko 1 i 15 došlo je do eksplozije i požara. OBOJICA SU RATNI VETERANI, SKUĆILI SE U INĐIJI, A ONDA...

Pravni stručnjaci, međutim, tvrde da jučerašnje aktivnosti suda u Londonu prema Kneževiću ne znače da bi se on mogao uskoro naći pred specijalnim tužiocima u Podgorici, jer proces izručenja može trajati godinama.

Milo Đukanović i Duško Knežević

privatna arhiva

Milo Đukanović i Duško Knežević , Foto: privatna arhiva

Neimenovani pravni stručnjak je za Vijesti rekao da za završetak ekstradicionog postupka ne postoji rok i da ograničenje može postojati samo za dužinu trajanja pritvora, ukoliko je određen.

BONUS VIDEO: