OTKRIVAMO Milo Đukanović tipuje na dve destinacije za beg, spremio milijardu evra!

Podgoricom je počelo da se šuška. Ako je verovati glasinama, Milo Đukanović ne planira da čeka da ga stigne pravda, već da se na vreme skloni. Da li će, još nije jasno, ali đe će/ako će pojedini već tvrde da znaju. I neće u šumu, kako je najavio.

Milo
Milo, Foto: Alo.rs

Duško Knežević, čovek do kojeg je Milo godinama pokušavao da se dokopa, a koji je nedavno skinut sa crvene poternice Interpola, za naš portal ističe da Đukanović ima dve opcije za beg.

- Prva opcija su mu Ujedinjeni Arapski Emirati, gde se nalazi njegov prijatelj Šinavatra, takođe begunac. Drugo moguće mesto je Argentina, gde je velika crnogorska dijaspora. Prednost Argentine za njega je činjenica što ta zemlja ne isporučuje ljude sa poternica - rekao je Knežević za Alo.rs.

Gde će pobeći Milo?

Ukupan broj glasova: 2287

 • UAE: 15% (338)
 • Argentina: 85% (1949)

Taksin Šinavatra osuđen je u svom rodnom Tajlandu zbog korupcije, kao i njegova sestra Jingluk, a oboje su bili premijeri svoje države. Za to ipak nisu odslužili ni dan kazne. Bežali su preko pola sveta, i privremeno utočište pronašli na Balkanu. U malenoj Crnoj Gori, brat Milo im je bacio uže spasa i izvukao ih na obalu gde im je dao i državljanstvo. Mnogi smatraju da je došlo vreme da se oduže svom domaćinu.

U izgnanstvo, baš kao ni u goste kod starog prijatelja, se ne ide tek tako, pa se i Milo izgleda dobro pripremio za svoje putešestvije. Prema rečima našeg sagovornika, imaće dovoljno za čast!

Duško Knežević čita novine
Foto: privatn arhiva

- Njegovo bogatstvo je prema mojim procenama oko milijardu evra, zajedno sa nekretninama i novcem koji je prebacio na familiju - kaže za naš portal Duško Knežević.

Objektivno, Đukanovićeve planove još niko ne zna osim samog Mila, a moguće je da još razmišlja. Marko Milačić, predsednik Prave Crne Gore, smatra da će Milo Đukanović pobeći iz zemlje, ali ništa još nije sigurno. Kako je Tramp rekao pre nekoliko godina, kada je poništio NATO pravilo za 30 musketara "svi za jednog, i jedan za sve", Crna Gora je mala i agresivna zemlja...

Povezane vesti

 • Korisnik: pinokio535
  21/09/2020 - 16:50
  ako se pravda zeli ne vidim problem da se sve nekretnine prebacene na familiju ispitaju i onda lepo konfiskuju. A i ako pobegne u Argentinu , OK oni ne isporucuju , ali od metka ga nemogu zastititi . Pustis profi ubicu a za vreme dok ga ne ubije ubici uzmes porodicu kao taoce i resen problem . Posle ubicu nagradis . I svi zadovoljni . Ako iznajmis pravog profesionalca , Milu su dani odbrojani , nema mu spasa .
 • Korisnik: Novak
  21/09/2020 - 12:20
  Ja sam citao da ima tri milijarde.
 • Korisnik: Miki
  21/09/2020 - 06:56
  Nema šume valjda ima pečine
 • Korisnik: Đetić
  21/09/2020 - 02:46
  Što se babi tilo, to joj se i snilo....
 • Korisnik: Komandant 1001
  21/09/2020 - 01:11
  Kada ova Vlast dobro zna za Milovu rabotu što čekaju da beži...šta to ne hapse, pa lepo par godina suđenja a onda do kraja života Milo da uživa na Spužu !!!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi